Annonce
Sydfyn

Kendte kvindestemmer på Ørstedspavillonens scene

De sidste tre år er sangerinderne Signe Svendsen og Mathilde Falch gået sammen om en række decemberkoncerter - i år kommer de til Langeland og Ørstedspavillionen torsdag 12. december. Foto: PR
Sangerinderne Signe Svendsen og Mathilde Falch har de seneste tre år slået sig sammen i december måned - i år kommer de begge til Langeland

RUDKØBING: Det bliver kendte kvindestemmer, der torsdag 12.december flyder fra Ørstedspavillonens scene. For tre år siden besluttede sangerinderne Signe Svendsen og Mathilde Falch sig nemlig for at gå sammen om en række eksklusive koncerter i decembermåned, og nu er turen altså kommet til Langeland. Her får publikum mulighed for at opleve sangerinderne helt tæt på.

Det kvindelige makkerpar går på scenen til en dobbelt solokoncert klokken 20, skriver aragranøren i en pressemeddele.

Signe Svendsen er blandt andet kendt for sit samarbejde med Niels Hausgaard, og Mathilde Falch er datter af musiker Michael Falch, men har også sin egen stemme.

- Det bliver en fantastisk aften. Solokoncerter giver en særlig intimitet og anden autentisk oplevelse af musikken, siger formand for Rudkøbing Musikforening Kim Bach.

Billetter til arrangementet kan købes på nettet eller i Telegramhallen i Rudkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce