Annonce
Erhverv

Kendt spisested på nye hænder igen: - Jeg vil tilbage til de gamle rødder med madpakker og dagens ret

Susanne Bisgaard (t.v.) ved, hvad hun går ind til, når hun den 28. november overtager roret i T-Grillen ved siden af Rema 1000 på Brovejen i Middelfart. Hun har nemlig været ansat hos Trine Rasmussen, der nu stopper for i stedet at blive dagplejemor. Foto: Søren Gottwald
Trine Rasmussen stopper efter et år for at blive dagplejemor og afløses af den lokale Susanne Bisgaard, der har mange års erfaring i restaurationsbranchen.

Middelfart: T-Grillen på Brovejen i Middelfart skifter igen ejer. Et år og to måneder efter, at Trine Rasmussen overtog forpagtningen overlader hun 28. november roret til en anden middelfarter, 51-årige Susanne Bisgaard.

Den nye ejer af det kendte spisested ved, hvad hun går ind til, hun har været ansat hos Trine Rasmussen og i øvrigt også hos Flemming og Lone Barfoed, som drev stedet i 14 år, før Trine Rasmussen rykkede  ind.

Susanne Bisgaard er bevidst om de udfordringer, hendes forgænger har haft og fortæller, at hun vil bringe T-Grillen tilbage til rødderne i håbet om at få omsætningen til at vokse.

Annonce

- Det skal være slut med mandagslukket. Og så skal vi have mere smørrebrød og nogle gode, solide madpakker klar til håndværkerne allerede tidligt om morgenen, så de kan svinge ind og få det klaret på vej til deres arbejdsopgaver, siger Susanne Bisgaard, der også vil tilbyde en dagens ret.

- Den skal være forskellig hver dag og af en god kvalitet til en overkommelig pris, så også pensionister og måske enlige, der ikke har den store lyst til at lave varm mad kun til dem selv, bliver fristet, siger Susanne Bisgaard.

Foruden T-Grillen har hun erfaring fra Café Razz, hvor hun var med til at starte køkkenet op. Susanne Bisgaard kan også se tilbage på 13 års ansættelse på værtshuset Kolibrien, ligesom hun har arbejdet hos Café Rita.

Hun har dermed ikke kun baggrunden i orden, hun er efterhånden også et kendt ansigt i byen.

- Jeg håber, det vil være med til at trække kunder til, siger Susanne Bisgaard, der har købt T-Grillen af Lone og Flemming Barfoed.

- Min kone er pensionist, og jeg har heller ikke haft nogle ambitioner om at vende tilbage til branchen. Derfor er vi glade for at sælge til Susanne, som vi kender som en dygtig og arbejdsom pige, som nok skal bringe grillen tilbage til den gamle ånd, siger Flemming Barfoed.

Grillmutter vil være dagplejemor

Trine Rasmussen erkender, at livet som grillmutter ikke helt blev, som hun havde drømt om.

- Jeg havde håbet, at omsætningen kunne bære to fuldtidsansatte, men det har ikke været tilfældet, selv om den er vokset. For der har samtidig været store prisstigninger på mange varer. For eksempel er en spand friture steget fra 86 kroner til 176 kroner, siger Trine Rasmussen og fortsætter.

- Det er derfor blevet til mange arbejdstimer ikke kun i grillen men også derhjemme med markedsføring, regnskaber og andre administrative opgaver, siger Trine Rasmussen, der nu vil forfølge en anden gammel drøm om at blive dagplejemor.

Hun har dog ikke fortrudt tiden med T-Grillen.

- Selvfølgelig har det kostet mig nogle penge, men det har været et spændende og lærerigt år med en masse god kundekontakt, så jeg forlader stedet med mange gode minder, siger den snart forhenværende grillmutter.

Susanne Bisgaard (t.v.) lover, at det er slut med at holde mandagslukket, når hun den 28. november overtager nøglerne af Trine Rasmussen (t.h.). Foto: Søren Gottwald


Annonce
Middelfart For abonnenter

Naboer til motorvej er endt i tvist med Vejdirektoratet: - Vi er villige til at gå i retten for det her

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Butiksejere raser over betalingsparkering: - Kommunen har trådt på os i årevis

Odense For abonnenter

Åbnede for seks år siden: Nu skal indfaldsvej i Odense bygges om for millioner

OB

Bashkim Kadrii: Det er det, jeg har efterlyst

Navne For abonnenter

41-årige Jens er enlig far, selvstændig og politiker: - Jeg var meget bange for at miste mig selv

Formand om milliardaftale: Det kan fastholde sygeplejersker

Kerteminde For abonnenter

'Grønnely-metoden' får hug fra flere sider: De løber en 'vanvittig' risiko, der kræver 'røv i bukserne' hos kommunen

Bagsiden

Sprogdoktoren: Bogstavet ”jod” – eller ”joj”

Faaborg-Midtfyn

Bentes brunsvigere blev et stort hit: Men nu er det slut - bageri lukker ned efter 26 år

DF: Danmarks Radio skal skæres voldsomt og blive meget bedre

Odense

Politikere beklager uskønt forløb i autisme-byggeri: - Ja, kommunen har fejlet - det er bare ikke godt nok

Odense For abonnenter

Letbanedirektør langer hårdt ud efter spansk hovedentreprenør: - For mig er det soleklart, hvem der har ansvaret

Fyn

Der var rå, brutal filmpremiere og kostumelegeplads, da Cafe Stiften inviterede 100 læsere på Boltinggaard Gods

Annonce