Annonce
Odense

Kendt rocker har forladt Hells Angels

Hells Angels patch / logo - taken from Nevada Hells Angels webpage. [PNG Merlin Archive]
Annonce

En af Odenses mest kendte rockere, Peter Kjerbye Nygaard, kan nu skrive et eks foran sit tidligere liv med Hells Angels og ungdomsafdelingen AK81.

For ifølge Peter Kjerbye Nygaard er det slut med at være medlem af klubben.

- Der er ikke noget dramatik i det. Jeg meldte mig ud af klubben for en 14 dages tid siden af personlige årsager. Så jeg er altså ikke med i Hells Angels mere, siger Peter Kjerbye Nygaard, der siden sine første vilde år som en af fronfigurerne i AK81, har stiftet familie.

Tirsdag blev han ved landsretten i Odense idømt syv måneders fængsel for et voldeligt overfald i trafikken i Odense tilbage fra april 2013, hvor tre mænd med indvandrerbaggrund udpegede ham som gerningsmanden. Blandt andet ved hjælp af Nygaards daværende facebook-profil.

Det fik ham til at lukke profilen, og nu lukker han altså også døren til rockernes klubhus på Petersmindevej.

Men dog ikke mere end at han stadig kan komme i klubben, hvis han vil besøge nogle af sine gamle venner. (oms)

- Jeg kan sagtens komme på besøg hvis jeg vil, så som sagt er der ingen dramatik, siger han til dagens udgave af Fyens Stiftstidende.

Peter Kjerbye Nygaard var et af omdrejningspunkterne da Hells Angels og AK81 i 2008 og 2009 lå i åben krig med flere grupper af kriminelle indvandrere fra Vollsmose.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce