Annonce
Sport

Kendt fynsk træner-skikkelse nåede aldrig at komme i gang - Jan Vingaard bliver i stedet sportschef i Næsby

Kasper Høst - i blå trøje for Næsby - ses her i en intens fight i foråret mod Brabrands Daniel Lundholm, hvis klub kvalificerede sig til nye 2. division sammen med blandt andre Middelfart. Foto: Ole Nielsen.
Den tidligere Svendborg- og Otterup-træner nåede aldrig at komme i gang på Stærehusvej på grund af manglende tid, melder formanden.

FODBOLD: Det blev et meget kort eventyr i Næsby Boldklub for den kendte fynske træner-skikkelse Chris Margaard, der skulle være startet som sportschef i klubben, hvis førstehold i næste sæson spiller med i den nye 3. division - efter en enerverende og dramatisk afslutning på sæsonen.

Margaard har tidligere med succes træner Morud og Otterup, inden han fik chancen som træner for Svendborg-Oure FA i sidste sæson, hvor det dog midt i foråret blev til en fyring efter et forløb, hvor det unge og oprykkede hold havde svært ved at matche modstanderne.

- Er det korrekt, at Chris Margaard er stoppet i Næsby?

Annonce

- Ja, men det helt korrekte er, at Chris slet ikke nåede at komme i gang. Det er ærgerligt, fordi det er en god mand. Men efter fyringen i Svendborg fik han flere timer på Oure skolerne, hvor han vist har fået mere ansvar for udviklingen af breddefodbolden, og det hele blev et spørgsmål om at få tingene til at hænge sammen, bekræfter Næsby Boldklubs formand Poul Jørgensen til Sport Fyn.

Ny organisation i Næsby

Med tre nye ansættelser i den sportslige sektor, opgraderer Næsby det samlede setup.

Kasper Hald er ansat i en fuldtidsstilling, hvor han bliver daglig ansvarlig for den sportslige retning. Kasper Hald er et velkendt Næsby-ansigt.

Efter to år som fuldtids U14-træner i OB er Kim Drongesen nu igen i Næsby Boldklub. - Da Kim også bliver ansat på fuldtid, øger vi vores fokus på ungdomsarbejdet i klubben markant, melder klubben.

Der er ligeledes lavet aftale med Dennis Schor om en opgradering af rollen. Dennis Schor bliver en central person i arbejdet med at udvikle tilbud til de yngste medlemmer, samt tiltrække mange nye børnespillere til klubben.

Samtidig "rykker bestyrelsen tættere på i dagligdagen". Der etableres et sportsligt udvalg.

For yderligere at styrke forbindelsen mellem klubbens overordnede ledelse i bestyrelsen og dagligdagen deles opgaverne i talentchefrollen i henholdsvis drenge med Peter Rasmussen (den tidligere topdommer) og piger med Mikkel Bo Mikkelsen.

Chris Margaard har bopæl i Morud sammen med familien, og sammen med det civile job i det sydfynske har det åbenbart været for stor en opgave også at varetage de nye udfordringer i Næsby, hvor man for tiden prøver at styrke hele organisationen - blandt andet fordi kravene i divisionsfodbold og talentudvikling hele tiden skærpes.

- Vi har i stedet gjort Jan Vingaard til ny sportschef, og det er jo en erfaren mand og en god løsning, siger Næsby-formand.

Sport Fyn har forgæves forsøgt at få kontakt til Chris Margaard, der dog meldes på ferie.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Kristian vil have lovlige gaderæs: - Det er en sport, der bør ligestilles med fodbold og håndbold

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Fynsk entreprenør mangedobler overskuddet: Er på vej med 266 rækkehuse i Odense

Nyborg For abonnenter

Poul og Dorthe så flammerne æde deres lade: - Det er noget, man ikke regner med sker for en

Sport

Se det bizarre uheld her: Danmark er i OL-finalen efter drama på cykelbanen

Odense

Overfald på 13-årig blev filmet: Voldsvideo delt på sociale medier

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Debat

Assens kommune må korrigere en fejl

Erhverv

Her er kommunens billigste hus: - Det er selvfølgelig et håndværkertilbud. Det giver næsten sig selv

Sport

Danmark er klar til semifinalen

Fyn

Nu vender de sidste tilbage på arbejdspladsen: Ansatte har savnet kollegaerne men ikke vækkeuret

Kerteminde For abonnenter

- Det er livsfarligt at køre ud af min indkørsel: Skilt og skov i vejen for Niels

Nyborg

Centerleder vil have bus til badelandet: - Vi ville få flere gæster, hvis der gik en bus herud

Annonce