Annonce
Kerteminde

Restaurant leder med lys og lygte: - Vi har gjort alt for at finde personale til køkkenet

Hver uge kigger Lene Schmidt på hvorvidt sommerkøkkenet kan fortsætte. Privatfoto
Trods Danhostel Kertemindes popularitet blandt turister, har de i år haft svært ved at finde køkkenpersonale. Finder de ikke nogen, er de måske nødsaget til at stoppe med en en årlig sommertradition.

Kerteminde: Uge efter uge her i sommerferien har Danhostel Kerteminde været fuldt booket. Det er et populært sted og derfor undrer det de to ejere, at det ikke har været muligt at finde det nødvendige personale til deres årlige sommerkøkken.

- Vi har sommerkøkken på restauranten hver sommer. Normalt er der intet problem, men i år har det simpelthen været umuligt at finde personale. Vi mangler alting fra ungarbejdere til fagudlært personale. Vi kan nærmest ikke holde det kørende, fortæller Lene Schmidt, den ene af hostellets ejere.


Annonce

Vi vil jo så gerne tilbyde vores gæster en god oplevelse, og give dem lidt ekstra godt, og det er bare svært nu.

Lene Schmidt


Ejerne af Danhostel Kerteminde søger med lys og lygte efter det nødvendige personale.

- Vi søger hele tiden efter folk. Vi har lavet jobopslag i avisen, vi søger på Linkedin, Facebook, instagram og Jobnet. Vi vil så gerne finde de helt rigtige til køkkenet, men af en eller anden grund, er der bare ikke nogen der er interesserede i år, fortæller Lene Schmidt.

Svært uden ansatte

Restauranten søger alt fra tjenere og køkkenassistenter til en dygtig kok. Finder de ikke det, er det måske ikke en mulighed fortsat at holde åbent for sommerkøkkenet.

- Vi overvejer, om det er nødvendigt at lukke sommerkøkkenet, eller begrænse det til færre dage. Vi tager det uge for uge, men det er godt nok svært, fortæller hostelejeren.

Ifølge Lene Schmidt er deres sommerkøkken ellers en unik mulighed.

- Man kan virkelig udfolde sig kreativt. Der er ikke en fast menu. De retter der skal serveres, bliver bestemt af de råvarer, som vi har på dagen. Så kokkene kan lave helt forskelligt mad til buffeten hver eneste dag.

Hun er mest trist over situationen på gæsternes vegne, da sommerkøkkenet normalt er en stor del af oplevelsen, ved at bo på hostellet om sommeren.

- Vi vil jo så gerne tilbyde vores gæster en god oplevelse og give dem lidt ekstra godt. Det er bare svært nu, hvor vi simpelthen ikke kan finde nok personale. Jeg synes, at det er sørgeligt, hvis ikke vi kan holde det åbent.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Nu må Spacemakers og håndboldkvinderne klare sig uden Odense-advokaten Jørn Bonnesen

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Fyn For abonnenter

Fynbus giver kontrollører bodycam: 'Fede luder - dine børn dør' - trusler er blevet en del af arbejdsdagen for Christina, der bare skal tjekke en busbillet

Kerteminde

Årets gode nyhed: Skatten sættes ned i 2022

Navne For abonnenter

Dødsfald: Nu kan Jørgen høre alle de vitser, Misse har samlet til ham - i Himlen

Assens

13-årig snittet i ryggen med foldekniv ved ungdomshus: - Vi skal have forebygget de her ting, så de ikke sker igen

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Assens For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Assens

Erhverv

Claudia fik en god idé, mens hun ammede sin søn: Har fordoblet salget i år og drømmer om sin egen hudplejeserie

Fyn

Udbredelse af farlig bakterie kortlagt på kommuneniveau: Fyn er hårdt ramt

Erhverv For abonnenter

Efter næsten 300 millioner: Fynsk erhvervsmand stopper som formand for stor robotvirksomhed

Kerteminde For abonnenter

Påkørte person på invalidscooter og stak af: Det fortrød han få øjeblikke senere

Navne For abonnenter

Dødsfald: Børnebørnene kunne fjerne rygsmerterne - ellers var Jan til OB, heavy metal og Barcelona

Annonce