Annonce
Erhverv

Kendt fynsk erhvervsmand kaster sig over en ny opgave: Skal sælge virksomheder

Ole Bang Nielsen stoppede som adm. direktør i Odense Sport & Event i april 2018, men har haft rigeligt at se til siden. Senest er han blevet partner i Lucas & Partnere, der formidler salg af små og mellemstore virksomheder. Foto: Nils Svalebøg
Ole Bang Nielsen er blevet partner i Lucas & Partnere, der formidler salg af små og mellemstore virksomheder.
Annonce

Det er knap et par år siden, han stoppede som adm. direktør i Odense Sport & Event A/S, men erhvervsmanden Ole Bang Nielsen har på ingen måde ligget på den lade side siden, og nu kaster sig over endnu en opgave.

Han er netop blevet partner i Lucas & Partnere, et Hellerup-baseret firma, som har speciale i at formidle og rådgive om køb og salg af små og mellemstore virksomheder.

Partnerskabet er organiseret således, at Ole Bang Nielsen og de øvrige partnere deler en række fælles opgaver og omkostninger, og ellers skaffer sig deres egne kunder gennem kontakter og netværk. Opgaverne løses typisk af en enkelt partner eller to i fællesskab.

- Vi har fundet en fin måde at fungere på, og jeg ser frem til samarbejdet, for det er en god kombination af at være en del af et stærkt fællesskab på den ene side og på den anden også at være selvstændig, siger Ole Bang Nielsen.

- Nu kan jeg arbejde med det her, når der er konkrete opgaver, og ind imellem har jeg masser af andet at beskæftige mig med, tilføjer han, der har en del erfaring i netop rådgivning om salg af virksomheder.

Lucas & Partnere

Lucas & Partnere og det tidligere Schrøder, Lucas & Partnere har medvirket ved mere end 200 gennemførte virksomhedshandler i mange og forskelligartede brancher.

Der er i alt syv partnere, senest er Ole Bang Nielsen, Odense, og Paul Adler Juul, Gelseted, statsaut. revisor og tidligere partner i PwC, kommet til.

I spidsen for Lucas & Partnere står Carsten Bo Petersen, der bor på Fyn.

Firmaet har adresse på Strandvejen i Hellerup lidt nord for København.

Samarbejdet er organiseret sådan, at de enkelte partnere passer deres egne kunder i forbindelse med en handel, og de deler så nogle fælles omkostninger ved at drive fællesskabet.

Annonce

Lægger arbejde i familiefirma

Det "andet" er især rollen som ejer og bestyrelsesformand i familiefirmaet Smartkidz ApS., som hans svigerdatter og ene søn driver sammen. Familiekonstruktionen er lidt indviklet, for svigerdatteren er faktisk gift med hans anden søn, som intet har at gøre med Smartkidz, der sælger børnetøj over nettet.

Desuden har Ole Bang Nielsen et par bestyrelsesposter i HCA Airport og Titech Electric A/S, sidstnævnte sted er han formand.

Her på det seneste har han også involveret sig i Early Warning-programmet, som han skrev en erhvervsklumme om i avisen for nylig, et program der kan hjælpe virksomheder ud af en aktuel krise via rådgivning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce