Annonce
Nordfyn

Kendt Bogense-restaurant sat til salg

Gamle træskibe og havnemiljø på den ene side og Fyns største marina på den anden. Beliggenheden på Vestre Mole i Bogense er en god del af det man får med i handlen. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Den kendte Bogense-restaurant på Vestre Mole kan erhverves for 2,5 millioner kroner.

Annonce

Bogense: Restaurant Røgeriet i Bogense er netop sat til salg hos erhvervsmægler Michael Bunzel, og ejerne Lotte og Brian Larsen har sat dato på en eventuel overtagelse inden 1. februar.

Et succesfyldt koncept, velholdte bygninger, sunde regnskaber og et ry, der når langt ud over kommunegrænsen. Det er nogle af de ting, du som kommende køber kan få med i prisen, hvis der står en fiskerestaurant på ønskesedlen til jul.

- Restauranten er ikke lukket, så hvis vi ikke får solgt i år, kører vi selv sæsonen 2019 - og 2020, hvis det skal være. Vi har ikke travlt, men har sat 1. februar som skæringsdato. Hvis den ikke er solgt inden, skal vi selv i gang med at foreberede os og lave aftaler til den kommende sæson, fortæller Brian Larsen.

Han har haft et par henvendelser fra interesserede købere, men hver gang har købernes bank sagt nej. Det på trods af restaurantens flotte regnskaber og en omsætning på 2,6 millioner plus moms.

Beslutningen om at sælge har været taget i et par år, men nu er det officielt, og der er sat en ejendomsmægler på opgaven.

- Vi har drevet Restaurant Røgeriet i snart 15 år og har nået en alder, hvor vi begge er udfordret af helbredet, så nu håber vi, det lykkes, siger Brian Larsen.

Restauranten er en af de efterhånden få tilbage i landet, der tilbyder en stor fiskebuffet, og Lotte og Brian Larsen vil gerne stå til rådighed, hvis en kommende ejer vil videreføre det koncept, de har udviklet gennem årene.

- Vi er parate til at hjælpe de nye ejere godt i gang, siger Brian Larsen.

Brian Larsen har drevet Røgeriet sammen med sin kone Lotte i 15 år. Nu vil de gerne sælge. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce