Annonce
Sydfyn

Kendisbryllup på Kyseborgstræde: Rottefælde-par gift i Svendborg

Skuespillerparret Mikkel Schrøder og Christine Astrid blev viet søndag i Sankt Nicolai Kirke.Foto: Helene Thau Jackson.
Christine Astrid og Mikkel Schrøder er kollegaer på Rottefælderevyen, og søndag blev skuespillerparret mand og kone, da de blev viet i Sankt Nicolai Kirke i Svendborg.

Svendborg: Kirkeklokkerne lød over byen søndag ved middagstid, og da Christine Astrid og Mikkel Schrøder trådte ud af Sankt Nicolai Kirke lidt over en halv time senere var det som ægtepar.

Parret, der begge er skuespillere i Rottefælderevyen, valgte Sankt Nicolai Kirke i Svendborg til vielsen pinsesøndag.

- Det var den eneste dag, der passede. Vi har simpelthen haft så travlt med arbejde de sidste to år, fortæller brudgommen, Mikkel Schrøder, der måtte gå lidt forsigtigt, efter den fibersprængning, han fik på scenen sidst i maj.

Til fejringen var der dækket op til fest på parkeringspladsen bag Ida Holsts Skole på Kyseborgstræde, for det var her på gaden, at Christine Astrid boede, da hun for første gang spillede med på revyen i Rottefælden for to år siden. Denne sæson bor parret i en villa på Strandhuse, og efterhånden er de blevet rigtig glad for Svendborg.

- Vi planlægger faktisk at flytte herned. Svendborg er en skøn by, her er vidunderligt. Se dig bare omkring, så forstår du hvorfor, fortalte brudgommen efter brylluppet, før hen vendte tilbage til festlighederne.

Annonce
125 gæster var inviteret til at fejre brudeparret. Foto: Helene Thau Jackson.
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Følg med live: GOG mod Sønderjyske

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce