Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kender du til det? Mystisk tog på Svendborgbanen

Det er ikke hver dag så farverigt et tog pryder Ringe Station. Men hvor toget var på vej hen er fortsat et mysterium. Foto: Victor Juul Grønbæk

Omkring klokken 13 onsdag eftermiddag kunne et ældre tog med gult vognsæt spottes på Svendborgbanen på Ringe Station. Hverken Banedanmark eller Jernbanemuseet i Odense kender til sagen.

Ringe: Toge gennem Ringe er ikke et usædvanligt syn. De faste afgange mellem Odense og Svendborg giver dagligt tog-entusiasterne glæde, og frustration for billisterne, der må væbne sig med tålmodighed når bommene ved jernbaneoverstrækningerne går ned.

Omkring klokken 13.00 onsdag var det dog et andet syn at spotte ved Ringe Station, da et ældre tog med gul-orange personvogne tøffede lige så stille igennem byen.

Hverken Banedanmark eller Jernbanemuseet kender imidlertid til dette mystiske tog og dets gøremål. Hvem toget tilhører eller hvor det var på vej hen er på nuværende tidspunkt en gåde.

Kender du noget til denne mystiske jernbanegæst, så send en mail til midtfyn@fyens.dk.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce