Annonce
Kerteminde

KB inviterer til stor fodboldfest: Fejrer oprykning og hylder de frivillige

Arkivfoto: Helle Kryger
Kerteminde Boldklub har lagt krisen bag sig, og det skal fejres med en stor fest for alle den 22. juni

Kerteminde: Efter 17 års fravær er Kerteminde Boldklub igen i Fynsserien. Oprykningen blev sikret, da første-holdet for nylig slog Boldklubben Chang med 0-4 i Odense.

Samtidig har klubbens nye bestyrelse lagt krisen bag sig og mobiliseret en hær af frivillige lige fra forældregrupper i børn- og ungdomsrækkerne til spillere og veteraner over 65 år.

Eksempelvis er der indført bolddrenge- og piger, hvilket har medvirket til, at de yngste i klubben føler sig værdsat på en ny måde. I den anden ende er hele KB's veteranhold gået aktivt ind i gøremål som billetkontrollører ved førsteholdets kampe samt rengøring og vedligehold omkring baner og klubhus.

Det skal selvfølgelig fejres, og derfor byder boldklubben nu til stor fodboldfest lørdag den 22. juni klokken 19.00 på boldbanerne i Kerteminde.

Annonce

Fælleskørsel til slutkamp

"Der er arrangeret mad og musik til stor glæde for ikke mindst klubbens første-hold, men også for alle klubbens øvrige medlemmer og andre med tilknytning til klubben. Alle er velkomne til at fejre Kerteminde Boldklub," skriver klubben i en pressemeddelelse.

Festen afholdes umiddelbart efter førsteholdets sidste kamp, som spilles samme dag klokken 15 i Rudkøbing. Der er arrangeret fælles bus fra Kerteminde til Rudkøbing og retur.

Billetter til fest og buskørsel sælges både hver for sig og som en samlet pakke. Læs mere på boldklubbens hjemmeside: www.kertemindeboldklub.dk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce