Annonce
Kerteminde

KB inviterer til stor fodboldfest: Fejrer oprykning og hylder de frivillige

Arkivfoto: Helle Kryger
Kerteminde Boldklub har lagt krisen bag sig, og det skal fejres med en stor fest for alle den 22. juni
Annonce

Kerteminde: Efter 17 års fravær er Kerteminde Boldklub igen i Fynsserien. Oprykningen blev sikret, da første-holdet for nylig slog Boldklubben Chang med 0-4 i Odense.

Samtidig har klubbens nye bestyrelse lagt krisen bag sig og mobiliseret en hær af frivillige lige fra forældregrupper i børn- og ungdomsrækkerne til spillere og veteraner over 65 år.

Eksempelvis er der indført bolddrenge- og piger, hvilket har medvirket til, at de yngste i klubben føler sig værdsat på en ny måde. I den anden ende er hele KB's veteranhold gået aktivt ind i gøremål som billetkontrollører ved førsteholdets kampe samt rengøring og vedligehold omkring baner og klubhus.

Det skal selvfølgelig fejres, og derfor byder boldklubben nu til stor fodboldfest lørdag den 22. juni klokken 19.00 på boldbanerne i Kerteminde.

Annonce

Fælleskørsel til slutkamp

"Der er arrangeret mad og musik til stor glæde for ikke mindst klubbens første-hold, men også for alle klubbens øvrige medlemmer og andre med tilknytning til klubben. Alle er velkomne til at fejre Kerteminde Boldklub," skriver klubben i en pressemeddelelse.

Festen afholdes umiddelbart efter førsteholdets sidste kamp, som spilles samme dag klokken 15 i Rudkøbing. Der er arrangeret fælles bus fra Kerteminde til Rudkøbing og retur.

Billetter til fest og buskørsel sælges både hver for sig og som en samlet pakke. Læs mere på boldklubbens hjemmeside: www.kertemindeboldklub.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Annonce