Annonce
Kerteminde

KB inviterer til stor fodboldfest: Fejrer oprykning og hylder de frivillige

Arkivfoto: Helle Kryger
Kerteminde Boldklub har lagt krisen bag sig, og det skal fejres med en stor fest for alle den 22. juni

Kerteminde: Efter 17 års fravær er Kerteminde Boldklub igen i Fynsserien. Oprykningen blev sikret, da første-holdet for nylig slog Boldklubben Chang med 0-4 i Odense.

Samtidig har klubbens nye bestyrelse lagt krisen bag sig og mobiliseret en hær af frivillige lige fra forældregrupper i børn- og ungdomsrækkerne til spillere og veteraner over 65 år.

Eksempelvis er der indført bolddrenge- og piger, hvilket har medvirket til, at de yngste i klubben føler sig værdsat på en ny måde. I den anden ende er hele KB's veteranhold gået aktivt ind i gøremål som billetkontrollører ved førsteholdets kampe samt rengøring og vedligehold omkring baner og klubhus.

Det skal selvfølgelig fejres, og derfor byder boldklubben nu til stor fodboldfest lørdag den 22. juni klokken 19.00 på boldbanerne i Kerteminde.

Annonce

Fælleskørsel til slutkamp

"Der er arrangeret mad og musik til stor glæde for ikke mindst klubbens første-hold, men også for alle klubbens øvrige medlemmer og andre med tilknytning til klubben. Alle er velkomne til at fejre Kerteminde Boldklub," skriver klubben i en pressemeddelelse.

Festen afholdes umiddelbart efter førsteholdets sidste kamp, som spilles samme dag klokken 15 i Rudkøbing. Der er arrangeret fælles bus fra Kerteminde til Rudkøbing og retur.

Billetter til fest og buskørsel sælges både hver for sig og som en samlet pakke. Læs mere på boldklubbens hjemmeside: www.kertemindeboldklub.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Annonce