Annoncørbetalt indhold

Kast dig ud i et gør-det-selv projekt i huset eller haven

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Efter et år med lockdowns og hjemmearbejde har mange brugt mere tid i deres hjem end normalt. I den forbindelse kan det være man har siddet ved hjemmekontoret og kigget ud på terrassen og tænkt, at nu ville være det perfekte tidspunkt at starte et gør-det-selv projekt. Eller måske synes du bare, at haven trænger til en kærlig hånd. Inden du kaster dig ud i det nye projekt er det dog vigtigt at undersøge, hvilket udstyr og produkter du kan få brug for. Du kan se mere her hvis du vil finde guides til et væld af værktøj, materialer og produkter, og i denne artikel finder du en kort guide til hvad du skal tænke over, når du planlægger dit næste gør-det-selv projekt.


Annonce

Vælg de rigtige produkter

Som sagt findes der et hav af forskellige produkter og ofte flere af samme slags. Når du skal købe dem kan det derfor også være svært at vide hvad du skal vælge, og hvad du skal være opmærksom på når det gælder forskellige mærker, egenskaber og prisklasser. Hos TestTest kan du få hjælp til at finde de bedste produkter til have og terrasse, og få overblik over de mange muligheder der findes på markedet. Det vil gøre anlægningen af den nye terrasse eller dit nye højbed betydeligt lettere, og du slipper for at teste flere produkter og forhandlere før du finder lige akkurat det, der passer til dine behov. Og så er der også penge at spare ved at undgå fejlkøb og unødvendig fragt.


Planlæg 

Udover at have styr på materialer og værktøj er det også alfa-omega at have en plan. Gør-det-selv projekter har en tendens til at køre af sporet, specielt hvis der ikke lægges en klar plan for, hvordan de skal udføres og hvad for nogle komponenter de indebærer. Dette gælder både i forhold til tidsplanen, produkterne i dem selv, og de materialer du skal bruge. Skal du for eksempel bygge en ny terrasse, er det vigtigt at vide hvor meget tømmer du skal bruge før du går i gang, så du ikke står med en halvfærdig og ustabil terrasse lige før grill-aftenen.


Tjek vejrudsigten

En ting der kan virke banal, men som mange ikke tænker over før de kaster sig ud i nye projekter udendørs, er vejret. Der er ikke noget, der kan lægge en dæmper på terrasse projektet hurtigere end et skybrud eller flere dages frost. Før du går i gang er det derfor også vigtigt at du kigger på vejrudsigten og sikrer dig at der ikke er noget, der kommer i vejen for dine planer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.