Annonce
Sport

Kasper Larsen håber at være med mod Viborg fredag aften: - Kommer der en større klub og byder på mig, har jeg stadig ambitioner

OB's  Kasper Larsen i en duel med Fc Københavns Jan Stage. Fredag aften skal han slås med Viborgs tank-forward Sebastian Grønning  (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
28-årig OB-stopper er klar over, at de to sidste kampe før jul vil definere en del for det fynske Superliga-hold.

FODBOLD: Den 28-årige OB-stopper Kasper Larsen nærmer sig efterhånden igen en startplads på Superliga-holdet efter en skade og et par kampe, hvor Alexander Juel Andersen har overtaget Sanderum-drengens plads i forsvaret.

Det kan ændre sig i fredag aftens hjemmekamp mod Viborg.

- Træneren må svare på min situation. Jeg er ikke tilfreds, når jeg ikke spiller, men så må jeg give mit bedste til træning og hjælpe holdet den vej rundt, og det vil jeg fortsat gøre. Men det er ikke sjovt at sidde udenfor. Specielt ikke når vi i den sidste tid ikke lige har fået de point, som vi har behøvet. Det er aldrig sjovt, men det handler bare om for mig at arbejde hårdt, siger Kasper Larsen, der ikke længere har skadesproblemer.

Annonce

- Det er en del af gamet, at man efterfølgende kan havne udenfor. Der er konkurrence hele tiden, og ingen skal føle sig sikre. Jeg holder mig skarp, og jeg er skadesfri, og det er vigtigt, siger han.

- Vi kan ikke bruge til så meget, at nogen har afskrevet os til top 6. Vinder vi mod Viborg, er vi stadig med, og jeg tror på det. Der skal helt sikkert mange point til nu, for vi har ikke gjort det let for os selv. Det bliver svært, men der er stadig en chance, så vi går efter det, siger Kasper Larsen, der godt ved, at placeringen efter de to næste og sidste Superligakampe før jul hjemme mod Viborg og FC Nordsjælland er definerende for resten af sæson.

- Det er helt sikkert. Det er udslagsgivende for, hvordan vi ser os selv til den tid og hvor store chancerne er, mener han.

Jeg er ikke tilfreds, når jeg ikke spiller, men så må jeg give mit bedste til træning og hjælpe holdet den vej rundt, og det vil jeg fortsat gøre.

Kasper Larsen

Kasper Larsen så til, da hans hold tabte 2-1 i Brøndby for 12 dage siden.

- Om 2-1 var misvisende? I fodbold kan man ikke trøste sig med at være godt med, når man ikke får noget ud af det. Når Brøndby scorer i overtiden, har de selvfølgelig marginalerne på deres side, men vi har også små muligheder til sidst for at afgøre kampen. Men for os har det seneste tippet den forkerte vej, og vi har haft for mange kampe med kun et point på bogen, tilføjer han.

Stadig ambitiøs

Kasper Larsen har heller ikke opgivet at komme i Europa af bagvejen i Sydbank Pokalen, hvor OB spiller to kvartfinaler mod Randers i december.

- Randers er en god modstander, men det er 100 procent en chance, som vi skal jagte. Men når vi rammer vores niveau, så kan vi være med de fleste, så derfor skal det også jagtes, siger Kasper Larsen, der har kontrakt til sommeren 2014.

- Der fylder jeg 31, og så må tiden vise, hvad der skal ske. Jeg elsker at spille i OB, og klubben betyder meget for mig. Om det er min sidste klub? Man skal aldrig sige aldrig. Jeg har stadig ambitioner om at gøre det så godt som muligt og har også sportslige ambitioner. Kommer der noget en dag på et højere niveau, så vil jeg også jagte den drøm. Jeg er stadig sulten, fastslår Kasper Larsen.

Annonce
OB For abonnenter

Det bliver jul igen i OB, men der mangler stadig store hårde pakker, som får alle til at smile bredt over højtiden

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

92-årige Marie vil gerne have tredje vaccine-stik: - Det er en jungle at finde ud af, hvordan man får hjælp

Nordfyn For abonnenter

Fra frisør til politiker på fuld tid: - Nogle spurgte, om det ikke var dumt

OB

Sportschef Michael Hemmingsen om det kommende transfervindue: Vi vil forstærke os på specifikke positioner

Faaborg-Midtfyn

Palle Profet ramte plet: Sådan kunne han som den eneste forudse det nye byråd

SSI: To i Danmark er bekræftet smittet med ny coronavariant

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

'Strategisk' og 'speciel' beliggenhed: Nej tak til 30 nye boliger på tom campingplads

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Assens

Helnæs Kirke er ved at falde sammen og har været lukket i et år: Må holde gudstjeneste i forsamlingshuset

De første børn under 12 år har fået vaccinestik mod corona

OB

Bashkim Kadrii fik endnu engang ikke sendt bolden i kassen: - Det er lidt noget lort, men det må jeg arbejde på

Kerteminde For abonnenter

Fik uventet besøg: Fund i køkkenskabet sender 29-årig i fængsel

Kerteminde

Unge hylder pølsevogn med rygmærke: Samtidig konkurrerer de om at have den flotteste knallert

Annonce