Annonce
Kultur

Kashmir glæder sig til Midtfyns

Kashmir-forsanger Kasper Eistrup på årets Roskilde Festival.

VELOPLAGT: Kashmir har altid haft et specielt forhold til sit fynske publikum og ser frem til at spille på Midtfyns Festival

Sidste fredag leverede de et brag af en koncert på Roskilde Festival. Nøjagtig en uge senere indtager Kashmir så Midtfyns Festival, hvor de glæder sig til at spille på Rockscenen.

- Midtfyns er et cool sted at spille. Vi har altid haft et godt forhold til Fyn og er blevet godt modtaget, når vi har spillet i Odense og på Midtfyns Festival, hvor vi har et dedikeret og loyalt publikum. Det sætter vi utrolig stor pris på, og vi vil gerne gøre det rigtigt godt for dem, der kommer og hører os, siger trommeslager Asger Techau.

Sammen med forsanger Kasper Eistrup, bassist Mads Tunebjerg og keyboardspiller Henrik Lindstrand spillede han på Roskilde Festival sit hidtil største job foran titusindvis af mennesker på Orange Scene, og det gjorde et dybt indtryk.

- Det var overvældende og kæmpestort. Bagefter var det næsten ikke til at fatte, at det var overstået. Jeg får altid en slags mental blackout efter koncerterne, fordi jeg har været så fokuseret og koncentreret, og jeg var bare så glad for, at det var gået godt. For det kunne let være gået galt på grund af nerver, men heldigvis var vi afslappede og rolige på scenen, siger Asger Techau.

Opvarmning

Inden koncerten på Midtfyns Festival har Kashmir været et smut i henholdsvis Leipzig og Hamborg i Tyskland som opvarmning for Depeche Modes forsanger Dave Gahan, der i øjeblikket turnerer med sit soloprojekt.

Danskerne har tidligere varmet op for Gahan i Berlin, og det var noget af en oplevelse for Asger Techau, der er en stor fan af de engelske synthpionerer.

- Stedet, vi spillede på, var proppet med maniske Depeche Mode-fans, som bare glædede sig til at høre Dave Gahan. Så vi tænkte, at vi måske alligevel ikke havde fået den fedeste tjans, men de tog godt imod os og klappede. Bagefter kom Dave Gahan hen til os og sagde, at vi havde leveret et godt show. Det var fedt, for den mand er bare for sej og en vanvittig entertainer, lyder det begejstret fra Kashmirs trommeslager, der sammen med resten af bandet for længst har skrevet dansk rockhistorie med seks danske grammyer for mesterværket "The Good Life" og titusindvis af solgte plader.

Udenlandske ambitioner

Asger Techau håber nu på, at albummet Zitilites og en masse ture koncerter kan være med til at indfri Kashmirs ambitioner om at bryde igennem i udlandet.

Københavnernes fjerde plade er allerede udkommet i Skandinavien, og i denne måned sættes den så til salg i det øvrige Europa.

- Vi har længe ønsket at komme ud over Danmarks grænser, og vi føler, at vi har det, der skal til for at nå ud til flere mennesker. Vi har fået en masse god feedback fra de andre lande, vi har spillet i og har nu en base af fans i lande som Holland og Tyskland. Så jeg tror bare, at det drejer sig om at tage ud og blive ved med at komme tilbage, så man holder sig i folks bevidsthed, siger Asger Techau, der ser en stor fordel i ikke kun at spille i Danmark.

- Man bliver mere ydmyg og har lettere ved at holde fødderne fast på jorden, når man kommer ud til steder, hvor man stadig skal kæmpe og vinde publikum. En af de sejeste ting ved at spille i udlandet er, når folk har været helt blanke fra starten, og vi så har vundet dem efter koncerten. Så føler vi, at vi har taget endnu et skridt i karrieren, siger Kashmir-trommeslageren, der uden tvivl får en heltemodtagelse, når han træder ind på Rockscenen på Midtfyns Festival sammen med sine bandkolleger.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Se alle billederne: Bruger millioner på lækre detaljer i renovering af Ulriksholm Slot: Møblerne er til gengæld Ikea og genbrug

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Kritik af dybe kratere i asfalten ved testcenter: Skal folk have ødelagt deres biler eller falde?

Erhverv For abonnenter

Mange millioner til robotfirma: Lars-Peters robot er rykket op i en ny division

Nordfyn

Transformatorstation i flammer:  Over 1000 fynboere ramt af strømafbrydelse

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

14 dages ventetid på hjælp til Mit-ID: Hvorfor sparer I på Borgerservice, spørger utilfreds borger

Regeringen varsler lempelser: Her er restriktionerne, som eksperter er klar til at sige farvel til

Nordfyn For abonnenter

Ingen bed på en billig byggegrund i Hårslev: Se listen over, hvad en grund koster i de nordfynske byer

Danmark

Mandagens coronatal: 40.348 smittede det seneste døgn - yderligere 81 er blevet indlagt

Remoulade-gigant investerer 50 millioner: Nyt byggeri gavner både miljø og bundlinje

Kerteminde

Fanget på video: Ukendt mand brugte vinkelsliber til at stjæle skoleelevs Puch Maxi

Vanvittig diskussion om skuespillere: Kun en jøde må spille jøde, og kun en transkønnet må spille transkønnet

OB

OB lejer omgående Moses Opondo ud til AC Horsens i foråret - AC Horsens vil bruge ham til at rykke tilbage i Superligaen

Odense For abonnenter

Lokalplanen ændret: Åbner mulighed for kæmpe byggeri tæt på stadion

Nyborg

Fagforeninger: Flere sager om krænkelser i Nyborg Kommune

Annonce