Annonce
Kultur

Kashmir glæder sig til Midtfyns

Kashmir-forsanger Kasper Eistrup på årets Roskilde Festival.

VELOPLAGT: Kashmir har altid haft et specielt forhold til sit fynske publikum og ser frem til at spille på Midtfyns Festival

Annonce

Sidste fredag leverede de et brag af en koncert på Roskilde Festival. Nøjagtig en uge senere indtager Kashmir så Midtfyns Festival, hvor de glæder sig til at spille på Rockscenen.

- Midtfyns er et cool sted at spille. Vi har altid haft et godt forhold til Fyn og er blevet godt modtaget, når vi har spillet i Odense og på Midtfyns Festival, hvor vi har et dedikeret og loyalt publikum. Det sætter vi utrolig stor pris på, og vi vil gerne gøre det rigtigt godt for dem, der kommer og hører os, siger trommeslager Asger Techau.

Sammen med forsanger Kasper Eistrup, bassist Mads Tunebjerg og keyboardspiller Henrik Lindstrand spillede han på Roskilde Festival sit hidtil største job foran titusindvis af mennesker på Orange Scene, og det gjorde et dybt indtryk.

- Det var overvældende og kæmpestort. Bagefter var det næsten ikke til at fatte, at det var overstået. Jeg får altid en slags mental blackout efter koncerterne, fordi jeg har været så fokuseret og koncentreret, og jeg var bare så glad for, at det var gået godt. For det kunne let være gået galt på grund af nerver, men heldigvis var vi afslappede og rolige på scenen, siger Asger Techau.

Opvarmning

Inden koncerten på Midtfyns Festival har Kashmir været et smut i henholdsvis Leipzig og Hamborg i Tyskland som opvarmning for Depeche Modes forsanger Dave Gahan, der i øjeblikket turnerer med sit soloprojekt.

Danskerne har tidligere varmet op for Gahan i Berlin, og det var noget af en oplevelse for Asger Techau, der er en stor fan af de engelske synthpionerer.

- Stedet, vi spillede på, var proppet med maniske Depeche Mode-fans, som bare glædede sig til at høre Dave Gahan. Så vi tænkte, at vi måske alligevel ikke havde fået den fedeste tjans, men de tog godt imod os og klappede. Bagefter kom Dave Gahan hen til os og sagde, at vi havde leveret et godt show. Det var fedt, for den mand er bare for sej og en vanvittig entertainer, lyder det begejstret fra Kashmirs trommeslager, der sammen med resten af bandet for længst har skrevet dansk rockhistorie med seks danske grammyer for mesterværket "The Good Life" og titusindvis af solgte plader.

Udenlandske ambitioner

Asger Techau håber nu på, at albummet Zitilites og en masse ture koncerter kan være med til at indfri Kashmirs ambitioner om at bryde igennem i udlandet.

Københavnernes fjerde plade er allerede udkommet i Skandinavien, og i denne måned sættes den så til salg i det øvrige Europa.

- Vi har længe ønsket at komme ud over Danmarks grænser, og vi føler, at vi har det, der skal til for at nå ud til flere mennesker. Vi har fået en masse god feedback fra de andre lande, vi har spillet i og har nu en base af fans i lande som Holland og Tyskland. Så jeg tror bare, at det drejer sig om at tage ud og blive ved med at komme tilbage, så man holder sig i folks bevidsthed, siger Asger Techau, der ser en stor fordel i ikke kun at spille i Danmark.

- Man bliver mere ydmyg og har lettere ved at holde fødderne fast på jorden, når man kommer ud til steder, hvor man stadig skal kæmpe og vinde publikum. En af de sejeste ting ved at spille i udlandet er, når folk har været helt blanke fra starten, og vi så har vundet dem efter koncerten. Så føler vi, at vi har taget endnu et skridt i karrieren, siger Kashmir-trommeslageren, der uden tvivl får en heltemodtagelse, når han træder ind på Rockscenen på Midtfyns Festival sammen med sine bandkolleger.

Annonce
Fyn

Pas på: Glat på udsatte steder

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Sælger papkasser og folie for 453 millioner kroner og vil være endnu større : Vi skal købe et par virksomheder i år

OB

OB-træner klar til hundeslagsmålet

Odense

Rådmand kræver skærpet nedlukning af Vollsmose: Luk daginstitutioner, fritidsaktiviteter og moskeer

Annonce