Annonce
Debat

Bente og Karsten Plum i læserbrev: - Sagen er for vigtig til at blive tiet ihjel

Vor Frue Kirke i Assens. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Læserbrev: Når man, som vi, sidder i noget der ligner et chok, skal man passe på at følelserne ikke tager overhånd, men når så mange mennesker, hvoraf vi kender de fleste som ordentlige mennesker, i den grad føler sig snigløbet, må vi reagere.

Vi forstår sagen således, at det gamle menighedsråd påtog sig at finde en løsning på de forskellige problemer, der er med brugen af Kirkens Hus. Og der er mange. For handikappede, mødedeltagere, Syngedrengene.

Der er brugt timer fra menighedsrådets side på at nå frem til den foreliggende, næsten geniale løsning. Løsningsforslaget bliver fremlagt og nyder fremme, først i menighedsrådet og siden i provstiudvalget. Alle er glade.

Provstiudvalgets forklaring på det endelige afslag: at de ved første tilsagn ikke kendte driftsudgifterne. Vi vil gerne have oplyst, hvor meget dyrere det ville være blevet per kvadratmeter.


Skulle det vise sig, at den ”kattelem” provstiudvalget anvender, ikke helt holder vand, så må der motivforskes. I mellemtiden venter vi spændt på svar. Sagen er for vigtig til at blive tiet ihjel


Ole Gundersen og Arne Jakobsen antyder i deres læserbrev, at der er pågået en udemokratisk påvirkning af provstiudvalget. Vi må spørge provsten, som også sidder i provstiudvalget, om han har en holdning til sagligheden i afslaget.

Det er ulykkeligt, når en sag kun har tabere. Skulle det vise sig, at den ”kattelem” provstiudvalget anvender, ikke helt holder vand, så må der motivforskes. I mellemtiden venter vi spændt på svar. Sagen er for vigtig til at blive tiet ihjel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Nyborg

Hund reddet op fra havnebassin

Annonce