Annonce
Assens

Karsten er glad til lyden af et godt regnskab

Der er grund til at smile. Assens-virksomheden Lydac Akustik ApS gik i plus. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Assens-virksomheden Lydac Akustik ApS kom ud med et nyt overskud. På trods af at være pensionsmoden, og have meget travlt, vil ejer Karsten Andersen Skytteløv fortsatte som selvstændig - og alene.

Assens: Den lille Assens-virksomhed Lydac Akustik Aps, personificeret af Karsten Andersen Skytteløv, kom ud med et godt regnskab for sidste år.

Overskuddet blev på knap 1 mio. kr., mens egenkapitalen er på 1,4 mio. kr.

Det er godt en fordobling fra sidste regnskab. Så det glæder ejeren.

- Det er godkendt, fortæller Karsten Andersen Skytteløv.

- Vi har fået lidt vind i sejlende igen. Det offentlige, som jeg leverer meget til, har jo været inde i nogle sparerunder. Men nu er det ligesom, der er givet los igen. Det hjælper jo, svarer han omkring sin bundlinje.

- Og så er der kommet et par store industrivirksomheder ind, der også er medvirkende til det, tilføjer han.

Dvs. mange store rum, hvor der kræves mange af Lydacs materialer.

Lydac Akustik ApS, som sælger akustik- og støjdæmpningsprodukter, har et par gange fået Børsens Gazellepris for at være en innovativ virksomhed. Virksomheden går meget op i at designe moderigtige støjdæmpere, og de laves i mange faconer. Karsten Andersen Skytteløv overtog for ni år siden virksomheden af Palle Rasmussen.

Annonce

Lydac Akustik ApS

Cvr. nr. 21797294Ejer: Karsten Andersen Skytteløv

Beløb i mio kr.

2014 2015 2016

Resultat før skat 1.3 0.7 1.3

Resultat efter skat 1.0 0.5 1.0

Egenkapital 0.4 0.9 1.4

Antal ansatte 1 1 1

Vil altså helst selv

Karsten Andersen Skytteløv driver sit firma med kun sig selv ved rorpinden.

Han har forrygende travlt, erkender han.

- Tredje og fjerde kvartal, og første kvartal i år, der har vi ligget vandret, siger han, og det kræver sine lange ture rundt i landet.

Så flere ansatte? Nej, siger ejeren.

- Jeg har den indstilling, jeg ikke skal have ansatte. Mange synes, det virker mærkeligt. Jeg har det egentlig godt med det. Jeg er ikke bundet op på noget, siger Karsten Andersen Skytteløv - det kan han faktisk godt lide.

Pensionist - nej tak

Selv om Karsten Andersen Skytteløv er pensionsmoden, tænker han ikke på at finde en kronprins, der kan overtage.

- Min revisor påtaler gang på gang, man skal have det i tankerne. Men så lang tid, det er utroligt sjovt, og jeg ikke synes det er en pestilens at stå op om morgenen, så har jeg ingen intentioner om at stoppe, siger han.

Karsten Andersen Skytteløv har en baggrund i trælastbranchen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Alarm 112

20 personer anholdt i islamistisk terrorsag i Danmark

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce