Annonce
Odense

Karrierekanon: To Odense-bands offentliggjort som deltagere

For Akia vandt i 2014 DR's Karrierekanonen og før dem har fynske bands som The Eclectic Moniker også været igennem kanonen. Arkivfoto.

To fynske bands fra Odense er blevet udvalgt af juryen i DR's Karrierekanonen blandt de tolv kunstnere, der går videre til SPOT Festivalen, og dyster om finalepladser.

Ung, naiv, Lo-Fi pop og psykedelisk stonerrock.

De to beskrivelser dækker over henholdsvis popgruppen "Franske Piger" og rockbandet "De Forbandede", der er de to fynske bands, der er udvalgt gennem DR's Karrierekanonen til at spille på SPOT Festival og kæmpe om pladser til finalen på Smukfest i Skanderborg til sommer.

En jury med medlemmer fra DR, Smukfest, Bandakademiet blandt andre har udvalgt 11 kunstnere, der har sendt deres musik ind, og to ud af de elleve er fynske.

Efter at være blevet udvalgt af Karrierekanonens jury, går de elleve bands videre til SPOT Festivalen i Aarhus, hvorefter otte udvælges til finalen i Skanderborg, hvor der vælges tre vindere, der blandt andet får en plads på efterfølgende års Smukfest-program.

Af tidligere fynske bands, der har vundet Karrierekanonen, kan nævnes "The Eclectic Moniker" og "For Akia", der vandt i henholdsvis 2011 og 2014

Se musikvideoen til "De Forbandedes" nummer "Må dit liv gå op i ild", og lyt til "Franske Pigers" nummer "Du", der begge fremhæves på Karrierekanonens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce