Annonce
Nordfyn

Karoline fra Otterup skal være med i Landmand søger kærlighed: Du kan stadig nå at skrive til hende

21-årige Karoline arbejder med grise og planteavl og hjælper ellers til på sine forældres hestestutteri. Her passer, træner og groomer hun araberheste til shows. Foto: BLU/TV 2
Tingene er faldet så meget på plads i 21-årige Karolines liv, at hun har plads og overskud til at finde en kæreste. En veninde meldte hende til Landmand søger kærlighed, og efter lidt betænkningstid sagde hun "ja, hvorfor ikke".

Otterup: 21-årige Karoline beskrives som en ægte spasmager. Er man en sød fyr, der forstår at få hende til at grine, er man også godt på vej til at knække koden til hendes hjerte.

Den unge landmand fra en gård ved Otterup er en af seks deltagere i den nye sæson af Landmand søger kærlighed. I disse dage går Karoline og tæller ned. Optagelserne til det populære program på TV2 går i gang i maj, og indtil 28. april er det muligt at skrive til hende.

Hun søger en mand med positiv og glad energi, og så er det også et plus, hvis man kan lide at rode med biler, for det holder hun selv af.

Annonce

- Han behøver ikke bo på Nordfyn i forvejen, men han skal på et tidspunkt ønske at flytte herop.

Karoline arbejder med grise og planteavl og hjælper ellers til på sine forældres hestestutteri. Her passer, træner og groomer hun araberheste til shows. Hun kan ikke forestille sig et liv uden dyr.

Hvad er baggrunden for, at du har meldt dig til programmet?

- Jeg blev meldt til af en veninde, og det undlod hun så at fortælle mig. Så ringede TV2 en dag og sagde, at "vi vil gerne lave en casting med dig". Nå, okay, nå. Til at begynde var min holdning, at det behøver jeg ikke være med i. Jeg har gang i så mange ting i forvejen, men så tænkte jeg, hvorfor ikke? Det kan da blive meget sjovt? Nu gør jeg det. Det var en spontan beslutning, og jeg har det godt med det. Jeg glæder mig. Det skal nok blive hyggeligt.

Hvordan hyggeligt?

- Ja, altså jeg ser jo frem til forhåbentlig at få en kæreste. For et par år siden var det måske ikke den måde, jeg skulle finde én på. Men da jeg var færdig med at tænke, at det skal jeg overhovedet ikke være med i. Ja, så kom jeg frem til, at det måske kan være en meget hyggelig og mere personlig måde at gøre det på. Tinder er ikke noget for mig.

Du er kun 21 år. Behøver du finde en kæreste lige nu?

- Altså, det behøver jeg ikke. Det er ikke sådan, at jeg går og tænker, Gud, jeg skal finde én nu og snart også have børn. Men jeg er klar til det. Jeg har styr på mig selv. Hvad, jeg gerne vil, og hvordan de fleste ting skal forløbe fremover. Jeg har plads og overskud til en kæreste.

Hvad siger du til, at din veninde meldte dig til bag din ryg?

- Jeg er ikke typen, der bliver sur over sådan noget. Og det ved hun også godt. Det var en sjov ide, og jeg kan godt forstå, at hun gjorde det. Jeg passer ret godt til programmet, synes jeg. Der er rigtig mange venner, der har sagt, at nu melder vi dig til Karoline. Så det kom slet ikke bag på mig.

Hvad er du mest spændt på?

- Jeg er egentlig mest spændt på, hvem der skriver til mig. Og når vi så er ovre det, er jeg meget spændt på, hvordan det bliver at få fyrene med hjem på gården.


Det bliver også sin sag at have tre fyre boende. Det har jeg alligevel ikke prøvet før.

Karoline, deltager i Landmand søger kærlighed


- Det bliver også sin sag at have tre fyre boende. Det har jeg alligevel ikke prøvet før.

Du kommer til at blive filmet en hel masse, og kun en mindre del bliver brugt. Kan du være bekymret for, hvad det er for et billede, der ender med at klippet sammen af dig?

- Nej, ikke som sådan. Jeg er altid mig selv, og der er ikke noget af mig selv, jeg ikke kan stå ved. Men det kan da godt være en underlig tanke, at hele Danmark kan sidde og dømme mig, hvis de af en eller anden grund synes, at jeg måtte opføre mig lidt underligt på tv. Jeg er afklaret med det, men derfor kan det alligevel godt være underligt. Skulle der blive noget, kan jeg heller ikke rigtigt gå ud og forsvare mig. Vi må ikke være på sociale medier.

Selv har Karoline ikke for vane at se tv. Faktisk har familien ikke haft fjernsyn eller wifi de seneste otte år.

- Jeg har gang i så mange ting, at jeg ikke har tid at se tv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce