Annonce
Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Sidney Umude og Svendborg Rabbits var tæt på at slå Bakken Bears ud af pokalturneringen, men tabte 81-77 i Svendborg. Foto: Scanpix/Kim Haugaard
Svendborg Rabbits til Værløse, som sydfynboerne slog med 46 point i første runde.

BASKETBALL: Det gjorde ondt på Rabbits-spillerne, at de i sidste ende måtte strække gevær mod normalt uovervindelige Bakken Bears i pokalkvartfinalen og sårene skal være slikket, når kaninerne møder op i Søndersø-hallen i Værløse i ligaen.

- Det gør da ondt at være så tæt på mod Danmarks bedste hold. Lad os sige, at vi ikke havde hjemmebanedommere. 27 fejl mod os mod deres 9 er ikke hverdagskost og nederlaget var ærgerligt, fordi vi vandt rebound-statistikken. Det var en rigtig herre-fight, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen.

- Vi har talt meget om det mentale, fordi Værløse vil gøre alt for at revanche nederlaget fra første runde mod os, hvor vi slog med 46 point. Derfor skal vi også være klar fra start og være klar til at lægge hårdt ud og vinde allerede første periode mod et hold, der har lyst til at revanchere sig. Vi er favoritter i det her opgør og vi vinder også, hvis vi viser disciplin fra starten af, tilføjer han.

Værløse har tidligere været med i kampe, der endte med at blive corona-aflyste.

- Vi har haft hele truppen testet og alle mand er klar og testet negative, fastslår Rabbits-direktøren inden kampen, der starter kl. 16.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

OB's Robin Østrøm i Abildtrup&Rasmussen

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce