Annonce
Erhverv

Kandidater til iværksætterpris søges

Nahed Awad og Mahmoud Abdelghafour blev iværksættere, da de købte Fogsgaards Renseri og vendte en virksomhed på randen af konkurs til en succes. I 2018 var de med i opløbet om IværksætterOdense-prisen, og nu er det tid til at indstille nye kandidater. Arkivfoto: Rune Heidtmann
Det er tid til at indstille kandidater til IværksætterOdense-prisen. Vinderen kåres 22. november, og de tre bedst placerede får pengepræmier.

ODENSE: Kender du en iværksætter, der er særlig engageret, og som fortjener et klap på skulderen - og måske en pengepræmie?

Så er det nu, du har mulighed for at indstille vedkommende til IværksætterOdense-prisen 2019.

Prisen bliver givet til en iværksætter, som har en god idé, men som også har sat alt ind på at udvikle og drive sin egen virksomhed. Blandt alle de indstillede bliver der udvalgt fem nominerede, som får mulighed for at fortælle om deres idé og forretning foran en jury, der skal afgøre, hvem der skal tildeles første-, anden- og tredjepladsen.

De tre øverst placerede kan gå fra prisuddelingen med pengepræmier, men kontanter er ikke det eneste, der er værd at gå efter. Det er samtidig en mulighed for at blive profileret, at skabe netværk og få sparring.

Annonce

Nominerede skal pitche

I første omgang handler det om at indstille kandidater. Det foregår frem til 3. oktober klokken 16, hvorefter halvdelen af den 15 personer store jury mødes for at udvælge de fem, som skal nomineres til prisen.

Fredag 22. november skal de fem nominerede pitche deres idé foran den anden halvdel af juryen, som så kommer til at afgøre, hvem der skal vinde og hvem, der skal have de resterende fire pladser til prisuddelingen.

Læs mere om prisen og find indstillingsskemaet her: https://www.odense.dk/erhverv/ivaerksaetter/kurser-og-arrangementer/ivaerksaetterfestival/ivaerksaetterodense-prisen-2019

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Odense

FIF-hæder til Torben Simonsen

Annonce