Annonce
Assens

Kandidat fundet: Charlotte Kjær går efter borgmesterposten

Charlotte Kjær (S). Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Charlotte Kjær, der sidder i Assens Byråd for Socialdemokratiet, er tættere på at blive spidskandidat for sit parti ved det kommende kommunalvalg i 2021. Vælgerforening pegede på hende mandag. Også Ashil Faokh er med i opløbet.
Annonce

Assens: Socialdemokraternes Charlotte Kjær kan være på vej til at blive den kommende borgmester i Assens Kommune i 2021.

I hvert fald hvis alt flasker sig i den sidste ende for hende og socialdemokraterne. Til Fyens.dk fortæller socialdemokraten fra Assens Byråd, at hun har taget første skridt. Hun er blevet valgt som spidskandidat til kommunalvalget i 2021 for det næststørste parti i kommunen efter en generalforsamling i S-vælgerforeningen i Glamsbjerg-Haarby.

- Jeg valgte at stille mig til rådighed og blev inviteret til Glamsbjerg-Haarby i aftens (mandag i vælgerforeningen på en ekstraordinær generalforsamling, red.). Der var afstemning, og der blev jeg så indstillet fra generalforsamlingen, fortæller Charlotte Kjær, som altså så måske kommer til at afløse Charlotte Vincentz Petersen, der valgte at træde af gårde i spidskandidat-hvervet i august, meldte hun ud.

Annonce

Møder ugen igennem

Charlotte Kjær er dog ikke i mål endnu med sine politiske ambitioner. Der er i alt fire socialdemokratiske partiforeninger i Assens Kommune, de er: Aarup, Haarby/Glamsbjerg, Tommerup og Assens/Vissenbjerg.

Et spidskandidatudvalg, hvor eneste forening har haft en repræsentant med sammen med en fra kredsbestyrelsen, har allerede arbejdet med kandidatemner, men det arbejde er afsluttet, oplyser Lone H. Andersen, formand for kredsbestyrelsen.

Udvalget er kommet med en indstilling til kredsen på deres foretrukne kandidat. Dernæst er kredsen gået tilbage til foreningerne. Alt dette betyder, at Ashil Farokh (S) blandt andet også er opstillet i hver eneste forening, nævner hun.

Ved generalforsamlingen i Tommerup tirsdag aften er Charlotte Kjær blandt andet ikke inviteret, nævner hun selv.

Er der efter valgene i foreningerne til slut indstillet mere end en kandidat til kredsen, afholdes der urafstemning.

Der holdes ekstraordinære generalforsamlinger ugen igennem i de respektive partiforeninger.

OPDATERET 03.12.19 KL: 15.55

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn For abonnenter

Tidligere borgmester på Ærø giver råd inden budget-forhandlinger: Man skal tænke sig om, inden man bruger alle pengene

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce