Annonce
Læserbrev

Kan vi stole på Nyborgnets bestyrelse?

I forlængelse af den overståede generalforsamling i Nyborgnet og efterfølgende referat på nyborgnet.dk fra generalforsamlingen er der stadig et helt centralt spørgsmål, som vi mener presser sig på:

Har Nyborgnets bestyrelse lavet en juridisk bindende aftale med Yousee, der giver Yousee eneret på levering af internetydelse helt frem til 1. april 2023?

Yousee har i øjeblikket ret til at levere bredbånd. Men det er ikke det samme som eneret

På generalforsamlingen blev der henvist til, at der foreligger en aftale med Yousee, der forpligter antenneforeningen til ikke at åbne op for tredje part på internetsiden. Bestyrelsen nægtede at fremlægge hovedlinjerne af indholdet i aftalen – godt hjulpet af dirigenten – da, som det blev uklart formuleret, ”var i strid med vilkårene i den indgåede aftale”

Referatet fra generalforsamlingen springer let hen over de næsten to timer, der gik med at diskuterer emnet (under punkt 6), og dirigentens lidt uvante trussel om at ville suspendere generalforsamlingen!

Derfor må det være på tide en gang for alle at få opklaret hovedlinjerne i aftalen med YouSee.

Debat: Kan man stole på bestyrelseni Nyborgnet?. Arkivfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Annonce