Annonce
Odense

Kan ramme stadeholdere: Ejer af Arkaden-bygning kræver 9,8 millioner kroner i konkursbo

Karsten Bill Rasmussen har afleveret krav på enorme 9,8 millioner kroner i konkursboet efter Arkaden Food Market. Størstedelen angår den fremtidige lejeindtægt, som han potentielt går glip af, hvis der ikke er andre, der lejer sig ind i bygningen i det centrale Odense. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Ejeren af bygningen i det centrale Odense, der tidligere husede Arkaden Food Market, har afleveret et krav på 9,8 millioner kroner, efter at de to selskaber bag madmarkedet er gået konkurs. Kravet kan få betydning for fordelingen af de aktiver, der

Annonce

Ejerne af Arkaden Food Market i Odense betalte ikke husleje i de sidste par måneder op til konkursen tidligere på måneden.

Det har udlejeren Karsten Bill Rasmussen tidligere fortalt til Fyens Stiftstidende.

I forbindelse med konkursen har Karsten Bill Rasmussen dog ikke kun afleveret krav for de to måneder, men for den samlede lejekontrakts periode, der løber helt frem til 2023. Samlet set har han afleveret et krav til boet på 9,8 millioner kroner, hvoraf de 7,8 millioner kroner drejer sig om den husleje, som udlejeren potentielt kan gå glip af.

Det skriver TV2/Fyn.

Karsten Bill Rasmussen har ikke ønsket at uddybe kravet over for TV2/Fyn, men ifølge kurator Flemming Hartvig Pedersen kan det få betydning for fordelingen af de penge, der måtte være tilbage efter konkursen.

- Hvis én kreditor har et meget stort krav, så vil vedkommende også få en større andel af den pulje, der er tilbage til de pågældende kreditorer, siger Flemming Hartvig Pedersen til TV2/Fyn.

Dermed kan kravet også få betydning for de mange stadeholdere, der også har penge til gode efter konkursen. De har alle betalt et depositum for deres boder, og risikerer dermed at miste beløb i en størrelsesorden mellem 40.000 og 80.000 kroner.

Kravet fra Karsten Bill Rasmussen indeholder også en forventet udgift til at reetablere bygningen på samlet set 2,6 millioner kroner, selvom de nu tidligere ejere af Arkaden oplyser, at de selv har betalt op mod tre millioner kroner, da de renoverede ejendommen, før åbningen af Arkaden i december 2017.

Kravet fra Karsten Bill Rasmussen er endnu ikke godkendt af kuratoren Flemming Hartvig Pedersen.

- Kreditorerne indberetter hver især, hvad de har til gode, og det skal de jo dokumentere, at de rent faktisk har, siger han til TV2/Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Kerteminde

At blive voksen

Odense

Politichef om drabssagen fra Egeparken: - Det er for tidligt for os at melde ud, hvad der præcis er sket

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce