Annonce
Debat

Læserdebat: Kan man stole på sin kommune?

Arkivfoto: Kasper Riggelsen

Læserdebat: Lokalplan nr. 268 Nyborg Marina fra 2017, er nem at læse og forstå.

I planen står: Forudsætning for ibrugtagning af bebyggelse: inden ibrugtagning af bebyggelse skal nødvendige parkeringsarealer være anlagt, (nemt at forstå) kommunen har ikke givet en ibrugtagningstilladelse. Der er gået over to år, og der er ikke lavet nogen lovlige parkeringspladser. Lokalplanen beskriver tydeligt, hvordan der skal laves parkeringspladser.

Inden byggeriet blev taget i brug, spurgte jeg kommunen, om der ikke skulle laves parkeringspladser, de svarede bare, at det var der ikke økonomi til, og nu mere end to år efter svarer kommunen bare, at anlægsprojekter som parkeringspladser skal prioriteres politisk. Gad vide om almindelige borgere også kan bære sig sådan ad.

Annonce

I den gamle lokalplan nr. 72 fra 1993 står der: langs skel ind mod matr. 1ac (i dag Koppers Denmark A/S) skal etableres en sammenhængende massiv afskærmende beplantning i en bredde af mindst 10 meter målt fra skel.

I lokalplan 268 står der: langs skel mod matr. 1ac Koppers skal der etableres en tæt sammenhængende beplantning. Det er aldrig lavet.

Autocamperpladsen på Nokken ligger inde i den zone, hvor der er fare for dødsfadsrisiko med giftige brandfarlige og miljøfarlige stoffer. Det er jo nok derfor der ifølge lokalplanen skal etableres en massiv afskærmende beplantning.

Der er regler om parkering for autocampere, kommunen ved jo godt, at 90 procent af dem camperer, og det må de jo ikke på en parkeringsplads, og derfor hører de til på en campingplads.

Hvis nu vi antager, at der kommer dobbelt så mange som sidste år, vil det tage cirka 40 år at tilbagebetale pladsen. Så se nu og følg lokalplanen, få lavet parkeringspladser og nogle ordentlige forhold til mastehåndtering, for havnens betalende brugere, det har I lovet os i mange år.

Hvis kommunen vil tjene penge, så kan de jo leje de 10 pladser på bro 5 ud, som har stået tomme lige siden, de begyndte at tale om Multibassin, der har de nok mistet cirka en million.

Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce