Annonce
Debat

Kan I ikke se, hvor det bærer hen?

Annonce

Læserbrev: Coronavirus fylder alt for meget i vores hverdag. Smitten stiger, ja, men hvor er de smittede og syge?

Jeg savner interviews med især de unge mennesker fra nattelivet. Hvor syge er de? Hvor mange taler vi om? Hvorfor undlader medierne at skrive om dem? Vores land bliver lukket ned, vi bliver ført bag lyset af en socialistisk regering.

Igennem de sidste fire mdr har jeg haft tæt kontakt med OUH/Svendborg Sygehus, hvor man ikke vil udtale sig om, hvor vidt man overhovedet har patienter indlagt med corona.


Vi har krav på at få sandheden at vide.


Jeg bryder mig ikke om, at vi bliver manipuleret med af en utroværdig statsminister og diverse rådgivere. Vi har krav på at få sandheden at vide. Når man stiller kritiske spørgsmål om den såkaldte pandemi eller kommer med fakta fra andre medier end MSM, bliver man lagt for had. Facebook og Instagram sletter simpelthen brugerens konto.

Coronaen er skyld i meget andet end sygdomssymptomer. Uvenskaber, skilsmisser, social deroute, konkurser mm. Rødfolket har en skjult agenda, de ødelægger det danske samfund. Man skal tvinges til at bruge mundbind; i det tilfælde må staten så udlevere dem gratis. Hvorfor skal enkelte udvalgte tjene på et lands ulykke? Staten ønsker at opkøbe konkursramte firmaer. Kina opkøber i stor stil firmaer i Vesten. Kære danskere, kan I stadig ikke se, hvor det bærer hen?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce