Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kan du hjælpe politiet: Mand svindlede for flere tusinde kroner i Dagli'Brugsen

Fyns Politi efterlyser en mand, som fredag 13. november svindlede sig til mange tusind kroner. Her er han fanget på brugsens overvågningskamera.
Fyns Politi beder offentligheden om hjælp i forbindelse med bedrageri i Dagli'Brugsen i Ryslinge 13. november.
Annonce

Ryslinge: Fyns Politi efterlyser en mand, som fredag 13. november om aftenen svindlede for 6171 kroner i Dagli'Brugsen i Ryslinge.

Fyns Politi oplyser, at manden kom ind i Dagli'Brugsen klokken 19.21, hvor han i forbindelse med køb af seks Oddset-kuponer og tre pakker cigaretter betalte med tre falske gevinstlodder á  2300 kroner. Herefter fik manden også udbetalt 839 kroner.

- Han er alene om det, og han er god til det og skaber en masse forvirring, så dem ved kassen ikke har en chance, siger politikommissær ved Fyns Politi Christian Billesø.

Ifølge overvågningsbilleder fra dagligvareforretningen er gerningsmanden cirka 190 centimeter høj, han var iført en grå hættetrøje, hvor hætten var trukket op over hovedet. Under hætten havde han en kasket, og mundbindet var trukket helt op under øjnene.


Han er pakket godt ind, men det kan være, at nogen kan genkende tøjet.

Christian Billesø, politikommissær


Gerningsmanden talte dansk uden accent, og har man oplysninger i sagen, kan de gives til Fyns Politi på telefon 25 30 14 48.

- Han er pakket godt ind, men det kan være, at nogen kan genkende tøjet, siger Christian Billesø.

Fyns Politi efterlyser en mand, som den 13. november svindlede sig til mange tusind kroner. Her er han fanget på brugsens overvågningskamera.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Spritbilist på Odensevej

Odense

Vandsalamanderen er kun en del af problemet: Borgergruppe er klar til at fortsætte kamp mod motorbane

Annonce