Annonce
Middelfart

Kampagnevinder fra Middelfart: - Vi må gøre noget, hvis butikkerne skal være der på den anden side

Mette Abildgaard fra Middelfart har fortalt avisen om sit seneste lokale køb hos Lagkagehuset og vundet fire billetter til Odense Zoo. Privatfoto
Mette Abildgaard fra Middelfart blev den tolvte vinder i Fyens Stiftstidendes kampagne for handelslivet.

Middelfart/Fyn: Der skulle gå mere end to uger, inden skæbnen ville, at Nordvestfyn blev belønnet med præmier i Fyens Stiftstidendes handelskampagne under coronakrisen, "Sæt pris på din by".

Men torsdag blev Mette Abildgaard, som bor i Middelfarts gamle bydel, trukket fra bunken af fynboer, som har valgt at bakke op om avisens kampagne og støtte lokale forretninger.

Købet, hun havde fortalt om i kommentarsporet på Facebook-siden Vores Middelfart, var et rugbrød fra Lagkagehuset.

- Det er så kreativt, som noget kan være. Vi køber altid rugbrød i Lagkagehuset. Det er vi ikke holdt op med, fordi vi har coronakrise, fortæller Mette Abildgaard, der dog også har gjort andre handler i løbet af de sidste par uger, hvor store dele af Danmark har været lukket ned.

- Jeg har købt noget hudpleje hos Unique Skincare for at støtte lidt, når nu de heller ikke kan holde åbent. Og så har jeg købt en Sodastream-flaske i Imerco. Jeg synes ikke, jeg har gjort nogen vanvittige køb, men forsøger at købe hos de lokale, når nu vi kan, siger hun.

Sæt pris på din by - sådan gør du

Fyens Stiftstidende udlodder hver dag en præmie til en borger, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.
  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen på Fyens.dk eller på Facebook, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Annonce

Vigtigt at gøre noget nu

Hun er helt enig i Fyens Stiftstidendes budskab om, at det er vigtigt at støtte de lokale forretninger, mens coronakrisen står på.

- Selvfølgelig skal vi det. Jeg tænker, at hvis vi gerne vil have, at de skal være der på den anden side, så er vi også nødt til at gøre noget nu, siger Mette Abildgaard.

Hun arbejder til daglig som almen lærer på FGU Trekanten, der ligger i Middelfart. Derfor går tiden for hende med at forberede sig og afholde undervisning over nettet. Samtidig har hun to skolebørn, som hun også skal hjælpe med hjemmeundervisningen.

Mette Abildgaard har vundet fire entrébilletter til Odense Zoo.

Der er fire nye billetter i spil, som man kan være med i lodtrækningen om, hvis man gør et lokalt køb og fortæller avisen om det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce