Annonce
Håndbold

Forlænger med Odense til sommeren 2020: Kamilla Larsen bliver ved, til hun bliver 38

Kamilla Larsen spiller også tophåndbold i Odense det næste halvandet år. Her slider hun sig fri af et trøjeriv. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix)
Odense Håndbold har forlænget kontrakten med veteranen med yderligere et år.
Annonce

HÅNDBOLD: Hun holder kroppen ved lige og og hun fortsætter ufortrødent, selv om hun næsten vil være fyldt 38 i sommeren 2021.

Men ikke desto mindre har Odense Håndbold og anfører Kamilla Larsen skrevet under på en ny et-årig kontrakt frem til sommeren næste år.

- Jeg glæder mig til endnu en sæson i den orange trøje. Jeg elsker stadig at spille håndbold, og jeg er stolt over at være en del af en klub, hvor der løftes i flok. Rejsen er også spændende. 00’erne var udfordrende. 10’erne var fyldt med drømme. Jeg håber, at 20’erne er dér, hvor drømme bliver til virkelighed, siger hun i en pressemeddelelse.

Træner i Odense Håndbold, Karen Brødsgaard, er meget tilfreds med aftalen:

- Jeg er glad for, at Kamilla fortsætter i Odense Håndbold. Kamilla har jo meget stor erfaring, og så er hun en kultur-sætter på holdet. Et af vores store fokuspunkter er vores defensive forsvar, og der kommer Kamilla til at spille en vigtig rolle.

Kamilla Larsen har spillet i den orange trøje siden 2009. Inden da spillede anføreren for GOG og Slagelse DT, som hun vandt blandt andet Champions League sammen med. Kamilla Larsen er 36 år og gift med Nykøbing Falster Håndboldklubs cheftræner, Jakob Larsen. Parret har sammen to børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce