Annonce
Håndbold

Forlænger med Odense til sommeren 2020: Kamilla Larsen bliver ved, til hun bliver 38

Kamilla Larsen spiller også tophåndbold i Odense det næste halvandet år. Her slider hun sig fri af et trøjeriv. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix)
Odense Håndbold har forlænget kontrakten med veteranen med yderligere et år.

HÅNDBOLD: Hun holder kroppen ved lige og og hun fortsætter ufortrødent, selv om hun næsten vil være fyldt 38 i sommeren 2021.

Men ikke desto mindre har Odense Håndbold og anfører Kamilla Larsen skrevet under på en ny et-årig kontrakt frem til sommeren næste år.

- Jeg glæder mig til endnu en sæson i den orange trøje. Jeg elsker stadig at spille håndbold, og jeg er stolt over at være en del af en klub, hvor der løftes i flok. Rejsen er også spændende. 00’erne var udfordrende. 10’erne var fyldt med drømme. Jeg håber, at 20’erne er dér, hvor drømme bliver til virkelighed, siger hun i en pressemeddelelse.

Træner i Odense Håndbold, Karen Brødsgaard, er meget tilfreds med aftalen:

- Jeg er glad for, at Kamilla fortsætter i Odense Håndbold. Kamilla har jo meget stor erfaring, og så er hun en kultur-sætter på holdet. Et af vores store fokuspunkter er vores defensive forsvar, og der kommer Kamilla til at spille en vigtig rolle.

Kamilla Larsen har spillet i den orange trøje siden 2009. Inden da spillede anføreren for GOG og Slagelse DT, som hun vandt blandt andet Champions League sammen med. Kamilla Larsen er 36 år og gift med Nykøbing Falster Håndboldklubs cheftræner, Jakob Larsen. Parret har sammen to børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Annonce