Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kaldt skamstøtte: Usmagelige antydninger, siger borgmester

Borgmester Hans Stavnsager tager skarpt afstand fra kritikken af Tulip-bygningen på Slagterigrunden. Arkivfoto: Palle Søby


Annonce

Jeg har læst Jørgen Nørregaard Dahls læserbrev om Tulip-bygningen. Der kan naturligvis være mange holdninger til arkitektur, men der er ikke meget andet, jeg kan nikke genkendende til - og der skal ikke herske tvivl om, at vi i kommunalbestyrelsen har spillet med åbne kort og gjort alt efter bogen.


Det er derfor urigtigt, urimeligt og usmageligt at komme med den slags antydninger, som der fremsættes i læserbrevet.

Borgmester Hans Stavnsager (S)


Siden slagteriet lukkede, har vi arbejdet for at skabe nye muligheder på Slagterigrunden - i tæt samarbejde med lokalområdet. Vi har været åbne om hele processen og inddraget borgere, virksomheder og foreninger i udviklingsarbejdet. Og det vil også ske fremadrettet.

"En skamstøtte over politikske fejlbeslutninger", skrev Jørgen Nørregaard Dahl i et læserbrev. Det støder borgmester Hans Stavnsager, der synes, kommunen har lagt sig i selen for at inddrage borgerne. Foto: Bent Warncke

Fra lukningen og frem til arkitektkonkurrencen i 2019 har vi inviteret til borgermøder, havnevandringer, udstillinger i slagteribygningerne, dialog på biblioteket og møder med foreninger og erhverv. Alt sammen for at få faaborgensernes idéer og synspunkter frem, så de kunne indgå i arbejdet. Dialogen med interessenter og borgere indgik desuden i materialet, der blev sendt ud til konkurrencedeltagerne i 2019.

Det er derfor urigtigt, urimeligt og usmageligt at komme med den slags antydninger, som der fremsættes i læserbrevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce