Annoncørbetalt indhold

Kaffe på den rigtige måde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kaffe er ikke bare kaffe. Kaffe kan smage på mange forskellige måder. Kaffe kan drikkes i mange forskellige sammenhæng. Men en ting er sikkert. Det er, at kaffe kan føre mennesker sammen. Hvis den laves på den rigtige måde og samtidig er bæredygtig, kan man desuden drikke kaffen med god samvittighed. Senseo har knækket koden til, hvordan dette skal gøres.


Annonce

Senseo har formået at føre god smag i kaffen sammen med bæredygtighed. Senseo er vejen frem, uanset om man elsker den helt stærke kaffe eller er til den milde smag. Hos Senseo er der derfor noget for enhver smag. Er man til den klassiske velafbalancerede kaffe? Eller måske til den bløde og cremede kaffe? Så bør man besøge Senseos hjemmeside fyldt med kaffe på den rigtige måde.


Vælg din kaffemaskine 

Køb hos Senseo en Philips kaffemaskine. De mange forskellige modeller er tilpasset de forskellige behov for kaffesmag. Dog har de alle en ting tilfælles. De er alle utrolig nemme at håndtere. De brygger kaffen på få sekunder. Man skal blot sætte kaffepuden ind i maskinen og trykke på en enkelt knap.


Kaffemaskinerne har også det tilfælles, at de giver kaffen den helt rigtige crema. De fleste kaffeentusiaster ved at dette ikke er helt irrelevant på en god kop kaffe. På Senseos hjemmeside kan man desuden finde en masse lækre kaffeopskrifter, hvis man mangler inspiration. For eksempel kan man lave en lækker karamelkaffe.


God kaffe og bæredygtighed 

Bæredygtighed er et ord, som fylder mere og mere i vores sprog. Det er vigtigt, at vi passer godt på vores klode og klima. Senseo har en helt særlig passion for kaffe. De sørger for at lave produkter og kaffe, hvor miljøet er i højsædet. De skaber god kaffe med omtanke for vores alles planet. Derfor kan deres kaffe drikkes med god samvittighed.


De er meget opsatte på at passe godt på klimaet. Derfor er Senseo 100% UTZ-godkendt. Dette betyder, at de overholder et stramt adfærdskodeks for landbruget. Kaffen dyrkes og høstes på en respekteret og miljørigtig bæredygtig måde. Deres kaffepuder, som puttes i kaffemaskinen, er komposterbare.


Livscyklus

Kaffepuderne kan trygt lægges i komposten. Af jorden er kaffebønnerne kommet og gennem Senseo kan kafferesterne atter igen blive til jord. Herfra kan nye kaffeplanter dyrkes. Det er nemt og miljøvenligt. Kaffepuderne består af tre dele. Først og fremmest er der kaffen, som er 97,6% kaffe. 1,7% er papir. Sidst er 0,7% forsegling.


På den måde genopstår kaffegrumset til ny kaffebønne, som bliver til kaffe på bordet. Det bliver nærmest til kaffens livscyklus. Derfor bør man vælge sine kaffeprodukter hos Senseo. Der er rig mulighed for at blive guidet i valget af den næste kaffemaskine. Det skal være nemt at leve godt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.