Annonce
Faaborg-Midtfyn

K er klar med endnu en kandidat: Tidligere idrætsformand vil i kommunalbestyrelsen

Thomas Hofstedt Nielsen, 44, Ferritslev, er tidligere formand for den lokale idrætsforening og klar som kandidat for Konservative ved efterårets kommunalvalg. Privatfoto

Faaborg-Midtfyn: Der er ved at være rift om pladserne på den Konservative liste op til kommunalvalget i november. For et par uger siden offentliggjorde formand Kirsten Birkelund, at formanden for menighedsrådet i Faaborg, Thomas Patrick Ingemansen, er sprunget til, og nu kan hun så oplyse, at Thomas Hofstedt Nielsen, Ferritslev også har meldt sig på banen

- Thomas har bl.a. et stort kendskab til den nordlige del af kommunen. Han er kendt af de fleste i Ferritslev, hvor han har siddet som formand for Idrætsforeningen og været meget aktiv i nærmiljøet. Jeg har lært Thomas at kende som en mand med gode og stærke konservative holdninger. Han vil helt sikkert bidrage til vores kandidatgruppe med en stor viden, ikke mindst om foreningslivet, og være et stærkt konservativt medlem af kommunalbestyrelsen, lyder skudsmålet fra Kirten Birkelund.

Hun har nu et hold på 11 kandidater, men forventer at nå op på 13, når partimedlemmerne mødes 24. maj på rådhuset i Faaborg for at tage stilling til, i hvilken rækkefølge de sideordnede kandidater skal placeres i forhold til hinanden på stemmesedlen.

Annonce

Sikkert er det, at Søren Clemmensen, Ringe, er spidskandidat. De øvrige navne er nu: Christian Trodsøe, Kirsten Birkelund, Michael Bernsdorf Jungfeldt, Michael Møller, Morten Hougaard, Simon Lindberg, Steffen Møller, Vibeke Schaffalitzky de Muckadell, Thomas Ingemansen og altså 44-årige Thomas Hofstedt Nielsen.

Thomas Hofstedt Nielsen, kandidat for De Konservative ved KV21 i Faaborg-Midtfyn.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce