Annonce
Indland

K beskylder Radikale for politisk propaganda

Det er usmageligt og "politisk propaganda ad bagvejen", når Radikale udsender brochure om tvangsægteskaber. Vi gør blot ministerens arbejde, lyder det fra R.

Annonce

Det Radikale Venstres brochure om tvangsægteskab bliver langt fra modtaget med åbne arme fra alle sider. Integrationsordfører Henriette Kjær fra De Konservative kalder brochuren for "usmagelig selvpromovering og politisk propaganda ad bagvejen".

- Hvad bliver det næste? At de Radikale vil udgive brochurer om incest til elever i 4. klasse? Det nytter ikke noget, hvis hvert parti føler sig kaldet til at stå for folkeoplysningen herhjemme. Det vil ende med den totale forvirring skabt af amatører, siger Henriette Kjær i en pressemeddelelse.

Brochuren er ment som en hjælp til undervisere, der ikke ved, hvordan de skal håndtere en situation, hvor en elev er involveret i tvangsægteskab. Materialet er ifølge Morten Østergaard (R) allerede tilgængeligt i Københavns Kommune og derfor langt fra skabt af amatører. Partiet sender det blot rundt i landet - når nu integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) ikke gør noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce