Annonce
Odense

Kørte galt i Vollsmose: Sportsvogn brød i brand på Åsumvej

Hestekræfterne fik tilsyneladende lidt for frit løb, da en McLaren 650S Spider lørdag eftermiddag blev sluppet løs på Åsumvej i Vollsmose.

Sportsvognen kom kørende i vestlig retning, da føreren mistede herredømmet over bilen og kørte ind et vejtræ på midterrabatten.

Det fortæller Henrik Krøjgaard, der er vagtchef ved Fyns Politi.

- Ingen kom noget til ved uheldet, men der gik ild i bilen, som er fuldstændig udbrændt, siger han.

Uheldet skete klokken 13.26.

Bilen blev ført af en 30-årig mand, som havde en yngre mand som medpassager.

Fyns Politi kan endnu ikke sige noget om, hvordan ulykken skete.

- Ingen vidner så, hvad der skete lige før bilen ramte træet. Derfor ved vi ikke, hvad der er sket. Men det kan være, der er nogen vidner, der melder sig senere, siger Henrik Krøjgaard.

Ifølge TV2.dk er føreren af bilen født i 1990 og kommer fra Vejle, mens passageren er født i 1996 og har bopæl i Odense.

Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Middelfart

Borgmester med lokal coronastatus: Der arbejdes på genåbninger, og hjemsendte sættes til andre opgaver

Annonce