Annonce
Indland

Kørsel i nødsporet: Fynsk Erhverv glæder sig over midlertidig løsning

Trafikken på motorvejen syd om Odense er steget med 44 procent i løbet af ti år.

Fynsk Erhverv vil fortsat kæmpe for en permanent løsning med en udvidelse af det tredje spor på Fynske Motorvej.

Annonce

En løsning, der åbner op for kørsel i nødsporet for at aflaste den tunge trafik på Fynske Motorvej, er en god løsning her og nu, mener man i Fynsk Erhverv. Men kun som midlertidig løsning.

- I respekt for det fynske erhvervsliv og de mange pendlere, der har brug for at færdes på Fynske Motorvej dagligt, kalder det på en løsning. Derfor er vi meget glade for, at der bliver handlet på det nu - mindre end et år efter, at den tidligere transportminister (Hans Christian Schmidt (V), red.) bragte det i spil i Fynsk Erhverv, siger Jytte Reinholdt, som er direktør i Fynsk Erhverv:

- Vi fortsætter naturligvis vores indsats for at sikre en permanent løsning med det tredje spor, og det er jeg overbevist om, at vi står sammen om her på Fyn. Den permanente løsning har dog så lange udsigter, at vi har brug for den midlertidige løsning her og nu. Derfor appellerer kraftigt til, at der findes den nødvendige politiske opbakning til forslaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Per er direktør i udskældt branche: - Vi arbejder intenst med at overbevise unge mennesker om, at plast er en del af løsningen

Annonce