Annonce
Nyborg

Kører varer ud i coronakrisen: 'Vi hopper og bringer'

De butikker, som ikke selv kan bringe varer ud, får nu hjælp fra Nyborg Handel. Foto: Carsten Olsen
Flere tusinde har allerede set video på Facebook, hvor Nyborg Handel fortæller om udbringning af udvalgsvarer.

Nyborg: Der gik ikke engang et døgn, før et tilbud fra Nyborg Handel om at bringe varer fra udvalgsbutikkerne havde bredte sig som ringe på Facebook.

Videoen, hvor Nyborg Handels markedschef Hans Henrik Kongsmark og bestyrelsesmedlem Anne-Mette Styhm Olesen fortæller om ordningen, var blot få timer efter offentliggørelsen set af 2400 Facebookbrugere.

Den utraditionelle budordning har sloganet "Vi hopper og bringer".

Og dét er Hans Henrik Kongsmark, der har påtaget sig opgaven med at få varerne ud, klar til.

- Og hvis mine to arme og to ben ikke rækker, skal vi nok sørge for, at der er andre, som kan hjælpe med at få varerne ud, fastslår han.

Annonce

Enkelt og gratis

Det er gratis at få varerne fra Nyborgs udvalgsbutikker bragt ud.

Og fremgangsmåden ganske enkel.

Kunden skal blot ringe eller maile til butikken og bestille de ønskede varer - og aftale nærmere om betalingen - inden klokken 16.

Så lover Hans Henrik Kongsmark at aflevere varerne hjemme hos kunden senest klokken 21 samme aften.

Af hensyn til risikoen for coronasmitte bliver varerne afleveret uden for hoveddøren eller efter kundens ønske eventuelt et andet sted udendørs på adressen.

Nyborg Handel bringer varer ud til at alle med adresse i Nyborg Kommune og fra alle butikker i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce