Annoncørbetalt indhold

Kør overalt med en Gravel Bike

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

På landevejen såvel som i skoven

Med en Gravel Bike er du sikret en cykel, som kan få dig frem overalt, uanset om du kører i skoven eller på landevejen. En Gravel Bike er komfortabel at køre på, samtidig med at den kan køre hurtigt på flere forskellige slags underlag.

Annonce


Nyd naturen og landevejen

En Gravel Bike er en blanding af en racercykel og en mountainbike – det vil sige at den kan køre i forskelligt slags terræn uden problemer. En Gravel Bike sikrer dig gode cykeloplevelser både på landevejen og i naturen. En Gravel Bike er designet med hjul som på en mountain bike, men med et styr som på en racercykel – dette sikrer dig stor fleksibilitet i din cykeltræning, og du kan bruge den hvad enten du skal træne eller køre på arbejde om morgenen. De store dæk sikrer en større komfort, mens du får gode styreegenskaber med styret. Med en Gravel Bike kan du nemt udforske forskellige terræner og udfordre dig selv i din cykling og træning.


Hård træning, ud på eventyr eller cykling i byen

Med en Gravel Bike får du det bedste fra alle verdener eftersom denne cykel er god til at køre i forskelligt terræn. En Gravel Bike giver dig mulighed for at udfordre dig selv og din kondition, samtidig med at du kører på en stabil og komfortabel cykel. Hos Jensen kan du finde et stort udvalg af Gravel Bikes. Vi forhandler vores eget mærke af høj kvalitet, JENSEN, samt Gravel Bikes af mærket Specialized. Med så mange forskellige cykler at vælge imellem, kan du helt sikkert finde den Gravel Bike, som er det perfekte match til dig! Eventyret venter, og det er din nye Gravel Bike der er den bedste partner på turen.


Vi hjælper dig med at finde den perfekte Gravel Bike til dig

Hos Jensen Cykler har vi mere end 40 års erfaring inden for salg af cykler, og vi er eksperter på området. Kom ind til os og få en snak om den cykel du har brug for. Du kan blandt andet finde cykler af høj kvalitet fra mærket Specialized, som vi er stolte af at forhandle. Prøv din nye cykel hos os, og vær sikker på at du får både den rigtige størrelse og det korrekte udstyr. Hos os finder du et stort udvalg af både cykler og udstyr. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme ud på eventyr.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.