Annonce
Kerteminde

Kølstrup: Investering i små fødevare-virksomheder gav røde tal sidste år

Peter Møller har igennem UHfood blandt andet investeret i produktion af økologisk chili. Arkivfoto

Kølstrup: At investere i små fødevare-virksomheder, der er helt nye - såkaldte start-up-virksomheder - var ikke nogen god forretning i 2018.

Det kan man læse ud af regnskaberne i de to investeringsfirmaer UHfood ApS og UH5.development ApS. Begge firmaer ejes og drives af Peter Møller, Ulriksholmvej.

UHfood kom ud af 2018 med et underskud på små 40.000 kroner før skat mod et overskud på godt 45.000 kroner året i forvejen. UH5.development ApS kom ud af året med et underskud på 3.774.700 kroner før skat mod et mere beskedent underskud på godt 230.000 kroner året i forvejen.

Annonce

Peter Møller har drevet sine investering siden 2015 og har går målrettet efter fødevarebranchen - enten produktion/forarbejdning af fødevarer eller emballage til fødevarer, og han vælger udelukkende nye virksomheder, der først skal til at etablere sig, fortæller han.

- Det er langsigtede investeringer, så underskud de første år er ikke spor bekymrende, der er jo store udgifter med at etablere sig, fortæller han.

Peter Møller er aktiv investor, så han putter ikke bare penge i virksomhederne. Han understøtter og hjælper også med sparring og gode råd.

- Jeg har hele mit liv beskæftiget mig med salg af fødevarer eller i de sidste år med produktion af emballage til fødevarer, fortæller han.

Peter Møller har blandt andet været med til at starte Netto-butikkerne, han har arbejdet i Supergros (nu Dagrofa Logistik) og var i en årrække som medejer af og administrerende direktør for Schades - Europas største producent af emballage til fødevarer, etiketter samt bonruller. Den virksomhed blev solgt til et koreansk selskab i 2013.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce