Annonce
Kerteminde

Kølstrup: Forsamlingshus kalder på beboerne

Uden din indsats intet forsamlingshus, skriver formand Frans Nørskov appellerende i invitationen til ekstraordinær generalforsamling. Arkivfoto: Helle Nordström
Annonce

Kølstrup: Vi skal have penge i kassen.

Det er sådan set det overvejende budskab fra Kølstrup Forsamlingshus til beboerne i sognet - og omegn - i en indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling onsdag den 13. juni.

Forsamlingshuset er netop blevet nøglehus - det vil sige, at der ikke længere er en værtinde, og bestyrelsen inviterer nu alle interesserede til den ekstraordinære generalforsamling. Hvis man ikke allerede er medlem, kan man købe et medlemskort ved indgangen.

- Vi skal have gang i nogle arrangementer og aktiviteter, der kan give indtægter, så kom med dine gode ideer, og vi kan også godt bruge en hjælpende hånd til forskellige gøremål, hedder det i invitationen.

Formand Frans Nørskov og resten af bestyrelsen håber på, at de efter den ekstraordinære generalforsamling både har en idebank til aktiviteter og en liste over frivillig arbejdskraft at trække på. (ström)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce