Annonce
Sydfyn

Kioskejer har aldrig oplevet så stor en gevinst: Marstaller har vundet 75.000 kroner i Havnekiosken

Roy Sathnarain er ejer af Havnekiosken. Han fortæller, at det er første gang, at nogen har vundet så stort et beløb i kiosken. Arkivfoto
En ældre kvinde fra Marstal fik fredag morgen forsødet sin weekend, da hun vandt 75.000 kroner i Varelotteriet. Lodsedlen havde hun købt i Havnekiosken.

Marstal: Der er mange gode grunde til at gå i Havnekiosken.

Det kan en ældre kvinde fra Marstal konstatere, efter at hun fredag morgen fik besked på, at hun har vundet 75.000 kroner i Varelotteriet.

Kvinden plejer at købe sine lodsedler i Havnekiosken, fortæller kioskens ejer, Roy Sathnarain.

- Vi har solgt lodsedler til Varelotteriet i fire-fem år, og kvinden har været fast kunder her i alle årene, fortæller han.

Det er første gang, at så stor en gevinst er blevet udtrukket i Havnekiosken.

- Det højeste beløb har været 5000 kroner, så 75.000 kroner er da et pænt stort beløb. Vi får tilsendt en stor check fra Varelotteriet, som vi kan hænge op i kiosken, fortæller Roy Sathnarain.

De 75.000 kroner bliver udbetalt direkte til kvinden.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce