Annonce
Sydfyn

Kioskejer har aldrig oplevet så stor en gevinst: Marstaller har vundet 75.000 kroner i Havnekiosken

Roy Sathnarain er ejer af Havnekiosken. Han fortæller, at det er første gang, at nogen har vundet så stort et beløb i kiosken. Arkivfoto
En ældre kvinde fra Marstal fik fredag morgen forsødet sin weekend, da hun vandt 75.000 kroner i Varelotteriet. Lodsedlen havde hun købt i Havnekiosken.

Marstal: Der er mange gode grunde til at gå i Havnekiosken.

Det kan en ældre kvinde fra Marstal konstatere, efter at hun fredag morgen fik besked på, at hun har vundet 75.000 kroner i Varelotteriet.

Kvinden plejer at købe sine lodsedler i Havnekiosken, fortæller kioskens ejer, Roy Sathnarain.

- Vi har solgt lodsedler til Varelotteriet i fire-fem år, og kvinden har været fast kunder her i alle årene, fortæller han.

Det er første gang, at så stor en gevinst er blevet udtrukket i Havnekiosken.

- Det højeste beløb har været 5000 kroner, så 75.000 kroner er da et pænt stort beløb. Vi får tilsendt en stor check fra Varelotteriet, som vi kan hænge op i kiosken, fortæller Roy Sathnarain.

De 75.000 kroner bliver udbetalt direkte til kvinden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Danmark

Live: Coronapatienter er længere i respirator end forventet

Annonce