Annonce
Kerteminde

Købmand vil have kunderne til at smide bukserne

Bodil Osther håber, at der er rigtig mange, der vil kigge ind i Min Købmand lørdag 16. novmeber og få syet deres bukser om til et indkøbsnet. Arkivfoto: Nils M. Svalebøg
Lørdag 16. november skal kunderne i Min Købmand i Mesinge af med bukserne. I stedet får de så et indkøbsnet med sig hjem.
Annonce

Mesinge: - Af med bukserne, siger Bodil Osther fra Min Købmand i Mesinge til sine kunder lørdag 16. november fra klokken 11 til 15.

Her vil hun gerne have, at kunderne "smider" bukserne, før de handler. Når kunderne forlader købmanden igen med deres varer, får de et gratis indkøbsnet med sig. Så er det håbet, at de vil bruge det igen og igen.

På førstesalen af Min Købmand vil der denne lørdag sidde syersker, der giver de gamle bukser og andre stofrester en ny funktion.

Håbet er, at Hindsholm kan blive plastikfrit. Derfor vil der denne lørdag blive syet en masse indkøbsnet af andre stofrester, som er blevet indleveret til formålet.

Bodil Osther opfordrer dig til at møde op med stofrester, symaskine, saks og sytråd for at hjælpe med at at sy indkøbsnet denne lørdag.

Torvebageriet, som leverer brød og kager til Min Købmand, giver gratis minipizzaer til alle, der kommer og hjælper med at sy.

Det er planen, at der vil følge flere lørdage på førstesalen i Min Købmand, hvor der bliver produceret indkøbsnet, som kunderne kan få deres indkøbte varer med hjem i, når de handler i Min Købmand.

Købmanden og syeskerne håber, at der kan blive sagt farvel til den unødige emballage, som plastikposer er.

Sådan kunne gammelt stof få nyt liv til et indkøbsnet. Foto: Plastikfrit Hindsholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce