Annonce
Kerteminde

Købmand om frygten for, at Spar skal lukke: - Det er helt hen i vejret

Søren Lausten Jørgensen mener ikke, at Spar Kerteminde vil være lukningstruet med en dagligvarebutik mere i byen. Arkivfoto: Helle Nordström
Søren Lausten Jørgensen, købmand i Spar Kerteminde, har en anden opfattelse end cityformanden af, om butikken risikerer at lukke, hvis der kommer en dagligvarebutik mere i byen.
Annonce

Kerteminde: Spar i Langegade lukker, hvis politikerne giver grønt lys til et en ny dagligvarebutik på Nordre Ringvej, fortalte formand for Kerteminde Cityforening, Jonas Nielsen, onsdag.

Helt så bekymret for fremtiden for sin forretning er købmand Søren Lausten Jørgensen fra Spar dog langt fra.

- Jeg ved ikke, hvor han har den teori fra. Det er sødt, at han bekymrer sig så meget om Spars overlevelse, men det er helt hen i vejret. Som snesevis af borgere, der har reageret på opslaget og kommenteret, så er det ikke den samme kundegruppe for butikkerne.

Han tilføjer, at en større dagligvareforretning i udkanten af byen passer rigtig fint ind handlen i Kerteminde.

- En kendt dagligvarebutik på Nordre Ringvej er nærmest optimalt for mig. Den vil klart konkurrere med Aldi, Superbrugsen og Netto, som alle har parkeringsforhold, og det har jeg ikke. Det ligger tilpas afsides for mig.

Annonce

Næsten en drøm om en ny butik

Søren Jørgensen fortæller også, at mange af hans kunder bor i nærområdet, og derfor regner han heller ikke med, at mange vil tage turen for at handle, hvis der på et tidspunkt åbner en dagligvarebutik.

- Jeg har ingen som helst frygt eller bekymringer over en dagligvarebutik på Nordre Ringvej. Selvfølgelig kan jeg risikere, at en flok af mine kunder beslutter sig for at cykle derud, men slet ikke i den målestok. Jeg har nærmest drømt om, at hvis der skulle komme en ekstra dagligvarebutik, så blev det derude, siger Søren Jørgensen.Annonce

Mulighed for justeringer

I dagligdagen forsøger Søren Jørgensen sammen med sine ansatte at gøre så meget som muligt for løbende at få en endnu sundere forretning.

- Vi sørger altid for at blive lidt bedre end i går og sørge for, at kunderne altid får mere, end de forventer. Derfor vokser vi stille og roligt.

Han tilføjer, at det er en del af hans mantra, og han gør det for at have muligheden for at modstå en øget konkurrence på dagligvarehandlen i Kerteminde.

- Det er for at kunne tåle at miste en smule omsætning. Kommer der en ny aktør, er det naivt at tro, at de ikke tager noget som helst fra os. En professionel butiksmand, som jeg i al beskedenhed vurderer, jeg hører under, kan sagtens justere de forskellige knapper, man har at skrue på, fortæller Søren Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce