Annonce
Odense

Køber grund af letbanen: Barfoed Group investerer 60 millioner i ungdomsboliger på Nyborgvej

Barfoed Groups egen visualisering af det nye byggeri August Have på Nyborgvej med det grønne letbanetracé i forgrunden.
Boligerne forventes at være klar til indflytning til studiestart 1. september 2022, oplyser Barfoed Group.

Odense: En af Odenses største ejendomsbesiddere, Barfoed Group, er på vej med endnu et nybyggeri. Denne gang på Nyborgvej 75-77 i Odense C.

Barfoed Group har købt grunden af Odense Letbane, som overtog arealerne for nogle år siden for at få plads til letbanen, og ejendomsselskabet vil nu opføre 46 ny ungdomsboliger i en bebyggelse, der får navnet August Have. Det oplyser Barfoed Group i en pressemeddelelse.

Opførelsen går i gang hen over sommeren, oplyser selskabet og tilføjer, at der bliver tale om et, to- og treværelses boliger med både parkering og altaner.

"August Have bliver direkte nabo til et andet byggeri opført af selskabet, som hedder Fillippas Have, som består af 30 boliger", fremgår det af pressemeddelelsen.

De 46 nye boliger forventes at være klar til indflytning til studiestart 1. september 2022 og har en samlet projektsum på 60 millioner kroner.

Annonce

Barfoed: God placering

Koncerndirektør i Barfoed Group, Frederik Barfoed, mener, der er tale om et attraktiv placering ud til Nyborgvej, hvor den kommende letbane kommer til at køre.

”Det er en rigtig god placering tæt på alt i Odense, og så er det fantastisk spændende at være med til at sætte et så massivt fodaftryk på et område i byen, som gennemgår en stor udvikling med blandt andet letbanen foran døren. Men det er også et område, som vi kender godt, da vi har drevet virksomhed på den anden side af gaden i mange år, og derfor er det sjovt på den måde at vende tilbage til området, hvor vi ejer en del ejendomme", udtaler han.

Barfoed Group oplyser i øvrigt, at der bliver tale om boliger, som kvalitetsmæssigt vil løfte sig over gennemsnittet med blandt andet Miele hvidevarer, massive trægulve samt Bang & Olufsen-højtalere i alle lejlighederne.

Målet er at bygge "markedets bedste lejeboliger", lyder det fra Frederik Barfoed.

"Vi har store krav til kvaliteten. Vi er overbeviste om, at det som langsigtet ejer bedst kan betale sig at bygge med gode materialer kombineret med en velovervejet arkitektur, der passer ind i området", forklarer han.

Arkitekt på byggeriet er Juul & Frost med OBH Gruppen som rådgivende ingeniør.

Barfoed Group er i øjeblikket i gang med to andre større byggerier, nemlig 249 boliger med tilhørende erhvervslejemål på Munkebjerg Park samt 138 ny boliger på Christians Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Rød, blå eller grøn traktor?

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Annonce