Annoncørbetalt indhold

Køb printerpatroner på nettet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

På Fyn kan der, som de fleste ved, være langt mellem de større byer, og hvis man står og skal købe printerpatroner, kan det derfor være forbundet med udfordringer at få fat i dem, man skal bruge. Da kan det være en mulighed at købe dem på nettet og spare både tid, penge og besvær. Læs med her og få tips til at købe printerpatroner på nettet.


Annonce

De fleste kender nok situationen, hvor man skal printe et vigtigt dokument, og lige præcis den dag vælger printeren at nedlægge arbejdet, fordi den mangler blæk eller toner. Da kan man sikre sig ved at have et enkelt sæt printerpatroner på lager, men heller ikke mere, da de efter en tid tørrer ud og altså ikke kan gemmes uendeligt.


Stort udvalg på nettet 

En af fordelene ved at købe blæk og toner på nettet er, at der her er et langt større udvalgt end i en fysisk butik. Printerpatroner findes i mange forskellige modeller, og det kan ske, at den model, man skal bruge, ikke føres i den lokale boghandel eller kontorforsyning.


Vær opmærksom på modellen 

Netop modellen er vigtig at være opmærksom på, når man skal købe printerpatroner. Se på den tomme patron og på printeres navn og model, når du sidder og skal bestille. Det er ærgerligt at modtage forkerte patroner, som man så skal bruge porto på at returnere, for ikke at tale om den tid, der gik til spilde, inden man kunne få printet sine ting ud.


Skriv ud i sort og spar 

Hvis du synes, du lige lovligt tit er nødt til at sætte nye patroner i din printer, er det måske fordi, du printer meget. I mange tilfælde kan det være fint nok at printe i sort-hvid, og det kan du med fordel gøre, hvis dine patroner består af én med farve og en med sort. I udskriftsindstillingerne kan du vælge kun at printe i sort, og her sparer du altså på farvepatronen. Naturligvis er der ting, hvor det er nødvendigt at printe i farve, men hvis der eksempelvis er tale om en tekst, du bare selv skal læse igennem eller måske en kageopskrift, kan det ofte være tilstrækkeligt at printe kun i sort.

Når printerpatronerne er tomme, er det vigtigt at bortskaffe dem på korrekt vis. Mange steder vil det rigtige være at aflevere dem til farligt affald, da tonerrester kan udvikle giftige dampe ved at blive brændt som restaffald.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.