Annonce
Odense

Køb plakater hos Design by KB på Bjerregårdsvej 4

Kasper Benjamin Sørensen har etableret sig med virksomheden Design by KB, hvor man kan købe hans plakater.

Bjerregårdsvej: Kasper Benjamin Sørensen - der til dagligt studerer E-Koncept Udvikling, hvor han lige nu er i gang med at færdiggøre sin bachelor ovenpå multimediedesigner uddanelsen - er nu også blevet selvstændig med sin nystartede virksomhed: Design by KB.

- Design by KB er en forretning, hvor jeg fremstiller og sælger plakater. Det at fremstille flotte plakater til væggene i hjemmet begyndte som en hobby, men efterhånden fik familien og vennerne øje på det, jeg lavede og ønskede at købe mine plakater. Det gav mig ideen til 1. juli at starte webshoppen www.kasperbenjamin.com, hvor man kan købe mine plakater. Nu er det også muligt at komme hjem privat og besøge min virksomhed på Bjerregårdsvej 4, st. mf. tv., hvor man kan se mit udvalg af plakater, siger Kasper Benjamin Sørensen og fortsætter:

- Jeg kan lide at eksperimentere. Mine plakater er et miks af tekst og billeder. Jeg elsker livsbekræftende og motiverende tekster. Men holder også meget af at arbejde med mønstre. For mig personligt er det ikke så vigtigt at tjene en masse penge, for jeg har den mening, at alle bør have råd til en fed plakat på deres væg. Min drøm er en dag at blive anerkendt for de plakater, jeg fremstiller.

Hos Design by KB fremstilles plakaterne i to størrelser: 50 x 70 centimeter og 30 x 40 centimeter. Udover at designe plakater blogger Kasper Benjamin Sørensen på sin webshop om boligindretning. Hver uge lægger han løbende nye idéer op omkring produkter, der kan shine ens bolig op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce