Annonce
Fyn

Køb en hel skole for under en million: Vrisser teenagerne over ugens madplan, kan de blive henvist til skolekøkkenet

Klinteskolen ligner det klassiske skolebyggeri fra 1960'erne, men selvom hovedbygningen står meget originalt er den yderst velholdt, fortæller ejendomsmægler Marie Louise Pedersen. Bag skolen ligger en tilbygning i træ, der er opført i 2006. Foto: Thomas Gregersen
Du har Kattegat inden for gåafstand på to sider og næsten 1400 kvadratmeter bolig med egen gymnastiksal og plads til alt, hvad hjertet på nogen måde kan begære.

Klinte: Hvis du er til samtalekøkkener, så forestil dig et af slagsen, hvor du kan røre i sovsen samtidig med, at du afholder et mindre debatmøde for familie, venner og halvdelen af landsbyen.

Selvom du måske er en af dem, der ligesom undertegnede med jævne mellemrum surfer ejendomsannoncer bare for sjov og af nysgerrighed, så går der altså langt imellem, at man får tilbudt godt 1400 kvadratmeter bolig til lige under én million.

- Jeg synes, at de her skæve opgaver er vildt sjove. Det er jo nok også derfor, der havner en del af dem på mit skrivebord, griner ejendomsmægler Marie Louise Pedersen, mens hun slår ud med armene mod det, der ligner årets slagtilbud i gule sten.

Annonce
Hvad med et aktivitetsrum, hvor du kunne sætte en bar i hjørnet og samles om bordtennis og billard for eksempel. Foto: Marie Louise Pedersen


For de 995.000 kroner - der på Frederiksberg kan gøre dig til ejer af et halvt kosteskab med fælles toilet i gården - får du i Klinte en komplet skole med gymnastiksal, scene, baderum, toiletter, skolekøkken, krearum med langt arbejdsbord og udsugningsanlæg - samt næsten tre tønder land med plæne og legeplads.


For de 995.000 kroner - der på Frederiksberg kan gøre dig til ejer af et halvt kosteskab med fælles toilet i gården - får du i Klinte en komplet skole med gymnastiksal, scene, baderum, toiletter, skolekøkken, krearum med langt arbejdsbord og udsugningsanlæg - samt  næsten tre tønder land med plæne og legeplads.

1400 kvadratmeter mulig bolig samt 400 kvadratmeter fin tør kælder.

Ny lokalplan

- Prøv lige at tænke dig, at indrette en hjemmebiograf herinde. Eller et aktivitetsrum her i aulaen, hvor du kan have bordtennis og billard. Det har altså noget potentiale, lyder det med ægte entusiasme, der ligger lidt ud over de sædvanlige standardfraser fra ejendomsmæglere.

Kun et stenkast fra vandet - og ja, undskyld, tæt på skole.

Når teenagerne ikke er tilfredse med ugens madplan, kan de få deres eget køleskab og komfur. Foto: Marie Louise Pedersen

I Mette Louise Pedersens præsentation af ejendommen er de 1400 kvadratmeter kategoriseret som villa, og inden du helt lader fantasien rulle og hiver dankortet frem, så har ejendomsmægleren et enkelt lille forbehold.

- Der bliver arbejdet på en ny lokalplan, så ejendommen kan bruges til beboelse. Men det skulle være en formalitet, lyder det fra Marie Louise Pedersen.

Annonce

Arkitekt med inspiration

Hun har også allerede haft en københavnsk arkitekt til at slå nogle streger og give inspiration til, hvordan Klinteskolen kan genopstå som det store bofællesskab for hele familien - eller måske et lejlighedsprojekt for en investor.

- Skolen er holdt rigtigt godt ved lige af den nuværende ejer og der er en lokal som holder øje med den. Så der er ikke noget der har fået lov at forfalde, siger ejendomsmægleren.

Klinteskolen er opført i 1961, har fået en større tilbygning i 2006 og varmes op af et nyere gasfyr i teknikrummet.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Efter ballade på værtshus: Ung kvinde overfaldt betjent

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

OB For abonnenter

Kommentar: Det er for tidligt at nedgøre OB efter nederlaget mod FCK

Sport

Kommentar: Viktor Axelsen kan starte en fynsk lavine ved OL

Assens

Boldklub plages af glasskår og skrald næsten hver weekend: - Det er ikke rart for hundene at få glasskår op i poterne

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Faaborg-Midtfyn

Taske med computer stjålet ved Årslev

Odense

Varmt boligmarked og flere togafgange: Nu tør landsby ved Odense drømme om købmand og arbejdspladser

Sport

Fynboer sætter ny olympisk rekord på cykelbanen

Middelfart

Flere bilister kogte over, da farten blev sænket til 80 km/t: Forfulgte forankørende og passede ham op ved frakørslen

Odense For abonnenter

Drikkevandet bliver testet for pesticider: Men giftige planter kan også være en trussel

Odense

Tidligere landmand er gået til kamp for rent drikkevand: - Denne gang skal vi være på forkant

Annonce