Annoncørbetalt indhold

Køb dit barudstyr hos BarLife

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

På den nordlige side af Limfjorden lige overfor Aalborg ligger Nørresundby. Og i Nørresundby finder du hovedsædet for den internationale barudstyrs webshop BarLife. Siden 2009 har virksomheden forsynet både kommercielle barer, restauranter og hoteller samt private forbrugere med alt lige fra spiritus, glas, blendere og pynt.


Annonce

Alt det udstyr som du overhovedet kan forestille dig, hører sig til i en bar, finder du hos BarLife. Oven i det kommer også alt det udstyr, som du slet ikke anede eksisterede. Det hele har de hos BarLife, og derfor vil vi gerne anbefale dig at gå på eventyr i det kæmpemæssige produktsortiment.


Hvad byder sortimentet på?

For at give dig bedre overblik over hvad du kan forvente, når du træder ind i den store barforretning, så vil vi lige fortælle dig en smule om de forskellige produktkategorier, som du kan købe produkter indenfor.


Et glasunivers uden lige

Vi begynder naturligvis med det forrygende glasunivers, som BarLife har stablet på benene. Det er nemlig ikke løgn, når vi fortæller dig, at der er glas til enhver given anledning. Med et kæmpe udvalg af diverse brands er det nærmest umuligt ikke at finde nogle glas, som passer til lige netop din smag.


Du finder alt indenfor forskellige smageglas herunder whiskyglas, romglas, cognacglas, grappaglas og meget mere. Desuden er der en kæmpe afdeling af vinglas, som rummer både store og små rødvins- og hvidvinsglas. Er du mere til øl, og ønsker du at holde en ølsmagning, så kan du både finde deciderede glaspakker til dette formål, ligesom du kan udvælge enkelte glas, som passer til specifikke øltyper.


Og naturligvis har BarLife også alle de flotte cocktailglas, som pryder enhver cocktail, og som du får serveret drinks i på de mange barer landet over.


Drikkevarer skal der til

Det helt centrale element for enhver bar og naturligvis også for en barudstyrs webshop som BarLife er drikkevarerne. Vin, champagne, shots, likører og naturligvis stærkere spiritus som vodka, rom, gin, whiskey mm, er alt sammen en del af sortimentet. Og du finder også et bredt udvalg af diverse mixervand såsom tonic, ginger beer eller ginger ale. Priserne varierer meget alt efter hvilke mærker samt præferencer du går efter, så du både kan købe eksklusive flasker samt flasker der er lidt mere jordnære.


Udstyret til bartenderen og tjeneren

Mange af kunderne hos BarLife beskæftiger sig med det at lave drinks. Enten som professionelle bartendere eller som glade drinksentusiaster hjemme i privaten. Derfor skal de naturligvis have de bedste forudsætninger for at kreere de bedste drinks som muligt.


En god cocktailshaker, en jigger og en strainer er ligesom hovedelementerne for bartenderen. Men jo bedre du bliver, jo mere behov har du for at udvide din samling af barudstyr, og der kan BarLife give den helt rette inspiration.


Så hvad end du har en hjemmebar, eller om du ønsker at etablere en, eller om du rent faktisk er professionel, har BarLife helt sikkert en masse spændende produkter at tilbyde. Du kan lige så godt være godt forberedt nu, da vi igen kan komme ud at svinge træbenet og drikke lækre drinks med hinanden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.