Annoncørbetalt indhold

Køb dine nye løbesko hos Runners Lab i Aalborg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Runners Lab er en specialbutik beliggende i Aalborg med speciale i løb, samt forskelligt løbeudstyr.

Deres kyndige og meget dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig med god rådgivning omkring valg af løbesko og andet løbeudstyr.

Annonce

Derudover vil du, i butikken i Aalborg, også møde et hold af løbespecialister, som kan give dig rådgivning omkring løb generelt, og om hvordan du bedst undgår løbeskader.

Besøg din løbespecialist - Runners Lab i Aalborg i dag!


Har vejledt flere tusinde kunder gennem de sidste mange år

Runners Lab er ikke ny på markedet. Virksomheden har eksisteret siden 2006 og har derfor haft mange år til at opbygge en god viden omkring løb, løbesko og udstyr relateret hertil.

Derudover har de opbygget en stor indsigt i forskellige løbestile. Det gør dem kompetente til at udføre løbestilsanalyser, hvor de undersøger, hvordan man løber, og derved definerer individuelle løbestile ud fra denne analyse.

Under løbetesten kigger de bl.a. på, hvordan du afvikler dit skridt under et løb. Fra du lander med foden på jorden, og til du løfter foden fra jorden igen. Måden din fod lander på jorden siger noget om, hvordan din individuelle løbestil er, samt hvilken løbesko, der passer bedst til dig.

Uden en løbestilsanalyse, kan du risikere at købe de forkerte løbesko og dermed være i stor risiko for løbeskader.


Løbesko fra New Balance

Runners Lab har løbesko og løbetøj fra mange anerkendte og store løbemærker. De er bl.a. official forhandler af løbemærket New Balance.

Hos Runners Lab finder du derfor flere forskellige modeller af løbesko fra New Balance, herunder bl.a. de nyeste New Balance løbesko med Fresh Foam.

Fresh Foam er et dæmpningsmateriale, der anvendes i mellemsålen på de fleste nye løbesko fra New Balance. Materialet består helt konkret af små perler af skum, der er utroligt elastiske, og som giver dig fantastisk komfort under dit løb. Derudover er materialet utroligt let, så du kan lægge flere kilometer bag dig uden problem.


Runners Lab ejer også en stor webshop

Du behøver faktisk ikke at tage hele turen til Aalborg for at købe fra shoppen eller få god vejledning omkring løbetøj og løbesko fra Runners Lab.

Udover butikken i Aalborg, har Runners Lab også en stor webshop, hvor du finder et sortiment af mange forskellige løbesko, gåsko, løbetøj, samt andet tilbehør, der relaterer sig til løb.

På webshoppen har du også mulighed for at tale med dygtige løbespecialister, der kan give dig gode råd omkring dit løb og din individuelle løbestil. Derudover finder du guides, gode råd og masser af information om de løbesko og det løbeudstyr, de sælger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.