Annoncørbetalt indhold

Køb brændeovnen, før du fryser

Ulla Lautrup og Brændeovnsshoppens to montører Stefan ngelstrøm (til venstre) og Kristian Lautrup har så travlt, at der kan opstå ventetid i de kolde måneder. Hvis kunderne vælger at få skorstenen ordnet eller får brændeovnen udskiftet eller repareret, mens temperaturerne er milde, er alt klar, når sæsonen kommer.
I vintersæsonen vil alle have varmen, så her er risiko for ventetid på brændeovne. Monteringen er også mere kompliceret i regn- og sne, forklarer Brændeovnsshoppens indehaver.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Snart kan Ulla Lautrup puste ud ovenpå nogle travle måneder i Brændeovnsshoppen i Stenstrup, som hun har været indehaver af i 15 år.

Gennem alle årene har hun set det samme mønster gentage sig: Lysten til at få en ny brændeovn opstår, når kulden bider, og så kan kunderne næsten ikke vente.

Annonce

- Jeg forstår det sådan set godt. Jeg får også selv først skiftet til vinterdæk, når det begynder at sne, siger hun.

Ligesom man kan komme til at køre fast med sine sommerdæk, når den første snestorm rammer, kan det blive bøvlet at få installeret en skorsten til en brændeovn i den hårdeste vintertid.

Når Brændeovnsshoppens to montører laver hul i taget for at installere en ny skorsten, er det sværere at få det til at holde tæt, hvis det sner eller bare er fugtigt.

- Det bedste tidspunkt at få det gjort er på en tør forårs- eller sommerdag, fastslår Ulla Lautrup.

Risikerer travlhed og restordrer

Når installationen sker udenfor sæsonen, risikerer kunderne heller ikke at løbe ind i leveringspro-blemer, som godt kan forekomme om vinteren.

- Materialerne kan være i restordre, og det kan også ske, at vi ikke kan nå at ordne en ny skorsten så hurtigt, som folk gerne vil have det, siger Ulla Lautrup.

I denne sæson har hun måttet skuffe flere kunder med en ventetid på omkring en måned.

- Nogle siger så, at så kan det ikke kan betale sig, og de vil vente til næste år. Men de risikerer jo at stå i samme situation næste år, hvis de venter for længe. Hvis man får det gjort i løbet af foråret, er der ingen ventetid, og så er man klar, når sæsonen starter.

Annonce

Lang levetid med vedligeholdelse

Hun er uenig i, at det ikke kan betale sig at få det gjort tidligt, for en brændeovn er jo langtfra en vare, der kun holder en enkelt sæson.

- Man kan i hvert fald have en brændeovn i ti år, og hvis man passer godt på den, kan den holde i 20 eller 25 år, siger Ulla Lautrup, som blandt andet fører ovne fra Contura, Scan, Lotus og Varde i Brændeovnsshoppen.

Vedligeholdelsen er afgørende for ovnens levetid, og Brændeovnsshoppen fører reservedele og rådgiver om, hvordan man bedst passer på den.

- Hvis man husker at skifte pakninger og de ildfaste skamolplader inde i ovnen cirka hvert femte år, holder den meget længere. Meget af vedligeholdelsen kan man ordne selv, men Brændeovnsshoppen tilbyder også servicepakker, hvor montørerne renser ovnene og giver dem service.

Ligesom med monteringen, er det nemmest at få vedligeholdelsen klaret før højsæsonen, forklarer Ulla Lautrup:

- Ellers kan det knibe for leverandørene af reservedelene at følge med.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.