Annonce
Nordfyn

Kære frivillige, hvem er du: De frivillige nordfynboer under lup

Der er mange former for frivilligt arbejde. Der er dem, der har en fast aftale en gang om ugen, og så er der dem, der træder til ved særlige begivenheder. Her er det frivillige fra Turismens Venner Nordfyn, der serverer gratis morgenmad i forbindelse med et arrangement på havnen i Bogense. Arkivfoto: Henrik Larsen
Frivilligcenter Nordfyn åbner en spørgeskema-undersøgelse for at finde ud af, hvem der driver det frivillige arbejde. Og hvorfor.
Annonce

Nordfyn: Hvem er de mange, mange frivillige på Nordfyn. Hvorfor bruger de deres tid på frivilligt arbejde, hvad inspirerede dem til at tage det første skridt som frivillig? Og hvad kan få endnu flere til at påtage sig en af de frivillige tjanser, der er så nødvendige for, at det danske samfund fungerer?

Det vil Frivilligcenter Nordfyn gerne vide, og derfor sætter centeret mandag den 22. februar gang i en spørgeskemaundersøgelse med håbet om, at rigtig mange både frivillige og ikke-frivillige vil bruge lidt tid på at besvare spørgsmålene.

- Der findes undersøgelser lavet af Center for Frivilligt Socialt Arbejde, men det er ikke sikkert, de er dækkende for Nordfyns Kommune. Derfor vil vi gerne have vores egen viden om, hvad der driver de frivillige, og hvordan man kan motivere flere til at blive frivillig, forklarer vikarierende leder af Frivilligcenter Nordfyn Maibritt Henning Bajric.

Den viden, som frivilligcenteret kan vride ud af svarene, skal blandt andet bruges, når centeret rådgiver kommune og foreninger og til måske at få idéer til nye initiativer.

Annonce

Svar inden 19. marts

Spørgeskemaet vil blive lagt ud på Frivilligcenter Nordfyns hjemmeside, på centerets Facebook-side og på andre lokale Facebook-sider, og derfra må det meget gerne deles, så linket kan dukke op hos så mange som muligt.

Undersøgelsen løber fra den 22. februar til den 19. marts, og besvarelsen er anonym - med mindre du vil have mulighed for at vinde en præmie, for så er du naturligvis nødt til at give dig til kende.

Dernæst skal besvarelserne bearbejdes, og senere, regner Maibritt Henning Bajric med, bliver resultatet tilgængeligt for alle, der er interesseret i at få et overblik over, hvem der driver det frivillige liv på Nordfyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce