Annonce
forside

Kæntring ved Christiansminde: Forulykket sejler reddet af mand på vandscooter

Det var ved Christiansminde Strande, at en forulykket sejler blev reddet i land. Skærmfoto: Google.com

En 42-årig mand, som var kæntret med sin båd ud for Christiansminde, blev sent onsdag aften reddet i land af en mand på vandscooter. Dermed blev der ikke brug for det tilkaldte beredskab.

Annonce

OPDATERET klokken 11.29: Med citat fra Fyns Politi og oplysninger om den forulykkedes alder

Svendborg: Det var en ikke bare vågen, men også årvågen mand, der sent onsdag aften sørgede for, at en stor redningsaktion kunne afblæses.

Det fortæller Lars Jeppesen, der er indsatsleder ved Beredskab Fyn.

Klokken 22.07 blev beredskabet alarmeret, fordi en mandlig sejler var kæntret med sin båd, en lille katamaran af typen Hobie Cat, ud for Christiansminde.

Beredskabet var hurtigt fremme og fik sat en båd i vandet ved slæbestedet ved Christiansmindestien, og samtidig blev der rekvireret en båd og redningsdykkere fra Odense.

Men brug for de to fartøjer blev der ikke.

- En mand på stranden havde set, at sejleren havde problemer, så han tog sin vandscooter og sejlede ud til ham og fik ham reddet i land, fortæller Lars Jeppesen, der oplyser, at bilen med dykkerbåden kunne vende om og køre tilbage til Odense, og at der heller ikke blev brug for den tilkaldte ambulance.

- Politiet snakkede med sejleren, som var forkommen, men ved godt mod. Han havde det fint nok, siger Lars Jeppesen, mens kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg oplyser, at manden er 42 år og fra Svendborg, og at han ikke ligefrem selv havde indtryk af, at han havde været i overhængende fare.

- Han var iført vådedragt og mente ikke selv, at han havde været i problemer. Men fra kysten har det sikkert set voldsomt ud, siger han.

Her må man sejle med vandscooter ifølge Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce