Annonce
Sydfyn

Kæmpevindmøller på dagsordenen: Plads til 35 borgere til byrådsmøde i Vejstrup

Vejstrup Forsamlingshus danner tirsdag den 27. oktober ramme om et byrådsmøde. Her vil der på grund af forsamlingsforbuddet være plads til 35 borgere. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Vesjtrup: På grund af forsamlingsforbuddet er der begrænset antal pladser til tirsdagens byrådsmøde, som denne gang bliver afholdt i Vejstrup Forsamlingshus.

- Vi er nødt til at overholde afstandskravene, så når byrådsmødet begynder klokken 17, åbner vi op for en tilstødende sal, så der bliver plads til i alt 35 borgere, siger Kim Christoffersen, der er afdelingschef i direktionssekretariatet i Svendborg Kommune.

Politikerne skal blandt andet stemme om de meget omdiskuterede kæmpevindmøller ved Broholm Gods.

Ønsker man at overvære byrådsmødet, er det en god idé at tilmelde sig på forhånd, siger Kim Christoffersen. Det kan man gøre på kommuens hjemmeside.

- Man får svar mandag morgen, om man har fået en plads, siger Kim Christoffersen, der råder de borgere, der får afslag, om at følge byrådsmødet på nettet, hvor det livestreames.

Forud for byrådsmødet bliver der afholdt et borgermøde, som begynder klokken 16. Her vil der ifølge Kim Christoffersen være plads til 15 borgere, men kommunen arbejder i øjeblikket på at finde endnu en lokation, så borgermødet bliver afholdt på to matrikler.

Borgermødet handler om lokale forhold i Vejstrup, og der vil blandt andet blive drøftet bosætning, trafiksikkerhed og landsbyforskønnelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce